Anti-spam kaytanto

Quicktestin asenne markkinointiviestintään on tiukka. Tiedotamme asiakkaitamme vain tärkeistä asioista sekä kampanjoista tai muista tarjouksista. Kaikki asiakasviestintämme perustuu vapaaehtoisuuteen, joten asiakkaan on aina helppo kieltäytyä vastaanottamasta tiedotteitamme.

Quicktest ei koskaan lähetä tiedotteita tai tarjouksia tai ota muuten yhteyttä, jos asiakas ei halua saada yhteydenottojamme. Kunnioitamme sitä aina 100-prosenttisesti.

Haluamme olla eettisiä viestinnässämme, joten kunnioitamme heitä, jotka eivät halua saada sähköpostia tai vastaavia yhteydenottoja meiltä. Uskomme tämän johtavan siihen, että myös asiakkaamme arvostavat meitä ja brändiämme, mistä on meille hyötyä.

Quicktest ei koskaan tee kauppaa, vuokraa tai tee muutakaan yhteistyötä yritysten kanssa, jotka välittävät sähköpostiosoitteita. Jos saat meiltä sähköpostia, voit olla varma siitä, että siinä on tärkeää tietoa sinulle, tai että haluamme tarjota sinulle tuotteen tai palvelun alennettuun hintaan. Voit aina kieltäytyä markkinointiviesteistämme. Emme tee kompromisseja asiakkaidemme turvallisuuden suhteen.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram