+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Sähköposti & puhelin

asiakaspalvelu@quicktest.fi

 

Me olemme täällä sinua varten, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Alla on tavallisimpia saamiamme kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

 

Täällä yrityksemme sijaitsee

Quicktest Onlinezon AB
Yritysnumero: 559020-1470
Styrmansgatan 19

252 70 Råå

Puhelin +46 042-4008700

Yleisiä kysymyksiä

Teenkö testin itse vai pitääkö minun lähettää testi?
Teet testin itse ja saat vastauksen muutamassa minuutissa. Sinun ei siis tarvitse lähettää mitään.
Korvaavatko teidän testinne tavallisen terveydenhuollon?
Eivät korvaa, vaan meidän testimme tulee nähdä terveydenhuollon täydennyksenä. Testeillä voit saada nopean vastauksen siihen, onko jotain vialla. Sen jälkeen on tärkeää hakeutua terveydenhuollon piiriin jatkotutkimuksiin ja hoitoon.
Onko teillä salassapito?
Kyllä, Quicktest noudattaa EU-direktiivejä henkilötietosuojaa koskien. Noudatamme samoja salassapitoa koskevia lakeja ja sääntöjä kuin ruotsalaiset terveyskeskukset ja sairaalat.
Jos haluan palauttaa testin, miten toimin?
Jos testi on viallinen tai jos tuote on vahingoittunut, saat meiltä uuden tilalle ilmaiseksi. Mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu, emme korvaa tuotetta uudella testillä. Ota meihin aina yhteyttä ennen mahdollisen valituksen tekemistä varmistaaksesi oletko oikeutettu uuteen testiin.
Mitä tietoja säilytätte minusta?
Me säilytämme ainoastaan sähköpostiosoitteesi. Sitä voidaan käyttää, kun meidän täytyy olla sinuun yhteydessä, sekä silloin kun lähetämme laskun. Me voimme käyttää sitä myös kun lähetämme tietoa uusista tuotteista tai erikoiskampanjoista. Voit helposti sanoa itsesi irti näistä viesteistä.
Miten luotettavia testit ovat?
Meidän testimme ovat hyvin luotettavia. Niitä käytetään terveydenhuollossa ympäri Eurooppaa. Testimme on mukautettu niin, että niitä voivat käyttää henkilöt, joilla ei ole terveydenhuollon koulutusta. Testien luotettavuus on kuitenkin hyvin korkea. Quicktestin filosofia on, että testien täytyy olla varmoja. Siksi ne on suunniteltu näyttämään ennemmin "väärää positiivista" kuin "väärää negatiivista" tulosta. Tämä tarkoittaa, että testi voi antaa positiivisen tuloksen, vaikka mitään sairautta ei olisikaan. Testit on suunniteltu näin sinun turvallisuuteesi vuoksi. Testimme eivät anna negatiivista tulosta jos testattavalla on sairaus, ja siitä olemme hyvin ylpeitä. Olet toisin sanoen turvassa, kun käytät meidän testejämme.

Kysyttävää? Me autamme sinua!

asiakaspalvelu@quicktest.fi