Diabetestesti

Onko sinulla diabetes? Yksinkertainen testi antaa nopean vastauksen. Yli 99 prosentin varmuudella saat selkeän vastauksen. Voit tehdä virtsatestin kotona kaikessa rauhassa.

Nykyisin moni sairastaa diabetesta, ja sitä sairastavat niin lapset kuin aikuisetkin. Jopa puolen miljoonan ruotsalaisen uskotaan voivan sairastaa diabetesta. Kakkostyypin diabeteksen kohdalla puhutaan jopa epidemiasta. Kakkostyypin diabeteksen uskotaan olevan seurausta liikkumattomuuden ja paljon sokeria ja vähän ravintoarvoa sisältävästä ruokavaliosta. Riippumatta diabetekseen sairastumisen syystä diabetestestin voi tehdä kotona jotta voi lyhyessä ajassa selvittää, onko kyseessä todella tämä kansantauti. On olemassa sellaisia oireita, jotka voivat johtua muista syistä. Negatiivisen tuloksen jälkeen muut syyt voidaan todeta. Meidän diabetestestimme on hyvin luotettava ja lisäksi yksinkertainen käyttää. Tilaat sen suoraan verkosta ja saat sen kotiintoimitettuna nopealla toimitusajalla.

Hanki nopea vastaus diabetestestillä

Kun vointi ei ole hyvä ja epäilee kyseessä olevan diabetes, vastauksen haluaa saada nopeasti. Diabetes voi näkyä korkeana verensokeriarvona, ja tämä on jotain jonka voi mitata kotona tehtävällä testillä. Diabeteskotitestin tekeminen ei vie montaa minuuttia, ja virtsasta testaaminen riittää joten ei tarvitse pistää itseään veren ottamiseksi. Kyseisen taudin riskiryhmään kuuluvan voi olla hyvä tehdä tällainen testi säännöllisesti. Tämä erityisesti silloin, jos meneillään on muutoksia elämäntavoissa verensokerin laskemiseksi ja haluaa tarkkailla, tapahtuuko niin todella.

Näin tehdään diabetestesti kotona

Meidän diabetestestillämme on helppoa ottaa selvää, millä tolalla verensokerin tila on. Ensin pissataan kuppiin ja sitten mittatikku upotetaan siihen. Tikulla saadaan vastaus glukoositasosta ja ketonien määrästä virtsassa, mikä antaa perusteet epäillä diabetesta. Testitikkua ei tarvitse kastaa kupissa kuin muutama sekunti, ja sitten odotetaan minuutti tuloksen lukemiseksi. Se on helppoa, sillä tulosta voi seurata väriasteikosta. Ota kuitenkin huomioon, että sinun täytyy ennen testin tekemistä lukea käyttöohjeet, jotta tiedät mitä odottaa, ja miten teet testin oikealla tavalla vaihe vaiheelta.

Tavallisia diabeteksen oireita

Kaikki voivat sairastua diabetekseen. Osalla sitä on ehkä suvussa, osa saa sen elämäntapojensa seurauksena. Jos vanhemmillasi on diabetes, tai jos elämäntapasi koostuu huonosta ruokavaliosta yhdistettynä alhaiseen fyysiseen aktiivisuuteen, sinun voi täytyä testata diabetes säännöllisesti. Tosiasia on, että monilla on diabeteksen esiaste ilman mitään oireita.  Mutta voi olla niinkin, että diabeteksen oireet tuntuvat, ja silloin tulee heti tarkistaa, osuvatko epäilykset oikeaan. Tavallisia oireita ovat:

  • Lisääntynyt jano
  • Tiheä virtsaamisen tarve
  • Voi tuntea itsensä todella nälkäiseksi
  • Nopea painon putoaminen
  • Haavat jotka eivät parane normaalisti
  • Väsymyksen tunne
  • Sumea tai heikentynyt näkö

Mitä täytyy tehdä, jos tulos on positiivinen?

Glukoositasoja voi laskea syömällä oikein ja liikkumalla, mutta jos saat diabetestestistä positiivisen tuloksen, on tärkeää että käyt lääkärissä. Mikäli sinulla on korkea verensokeri, sinulla ei välttämättä ole diabetesta, mutta se voi olla yksi syy diabetekseen. On tärkeää, että otat yhteyttä lääkäriin saadaksesi apua tilan hoitamiseen, sillä diabetes voi johtaa muihin sairaustiloihin. Mikäli sinulla on yllä mainittuja oireita ja saat negatiivisen tuloksen, sinun tulee silti hakeutua hoitoon saadaksesi selville miksi et voi hyvin.

Voit tilata diabetestestimme täällä kotisivuillamme, ja mikäli teet tilauksen ennen klo 16.00 arkipäivänä, testi tulee sinulle seuraavana arkipäivänä. Vastauksen saat muutamassa minuutissa. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa pitää huolta terveydestä. Ja olet luonnollisesti täysin anonyymi. Turvallisuutesi on meille tärkeä.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram