Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €

Huumetesti

Quicktestin huumetestillä saat tietää viidessä minuutissa. Huumetestejämme voivat käyttää sekä yksityishenkilöt että yritykset. Huumetesti ilmaisee marihuanan (kannabis), kokaiinin ja ja opiaatit (morfiini). Huomioi, että opiaatit voivat olla lääkärin määräämiä erilaisiin sairaustiloihin. Teet meidän testimme kotona ja luonnollisesti olet 100% anonyymi.

Huumetesti joka havaitsee kolme eri huumetta

Huumetesti on yksinkertainen, nopea ja luotettava keino tarkistaa, onko sinulla tai jollakulla toisella erilaisia huumausaineita elimistössään. Testi ilmaisee useimmin esiintyvät huumeet marihuanan (kannabis), kokaiinin ja opiaatit (morfiini). Nämä huumeet tai lääkkeet erittyvät virtsaan jo muutaman tunnin niiden ottamisen jälkeen. Aineet tai merkkiaineet voidaan havaita monta päivää niiden ottamisen jälkeen. Testin turvallisuus ja luotettavuus on hyvin korkea. Täältä voit ostaa huumetestejä.

Näin teet testin

Huumetesti mittaa erilaisten huumausaineiden esiintymistä. Nämä aineet erittyvät tavallisesti erityisen hyvin vereen, mutta ne erittyvät myös virtsaan, joten testaamiseen voidaan käyttää virtsaa. Yksinkertaisin tapa tarkistaa huumeiden esiintyminen on pissata esim. puhtaaseen muovimukiin, noin senttimetrin verran virtsaa on riittävästi, sen jälkeen testi kastetaan muovimukiin yhdestä kahteen sekunnin ajan. Virtsa nousee nyt testiin ja noin viiden minuutin jälkeen tuloksen voi lukea. Kaksi viivaa tarkoittaa, että mitään huumetta ei ole havaittu. Yksi viiva tarkoittaa, että huumetta on havaittu ja lukemalla mitä viiva ilmaisee saat tietää tarkemmin mistä huumeesta on kyse. Varmuus on noin 99,4%.

Monia erilaisia huumetestejä

Nykyisin on olemassa monia erilaisia huumetestejä, niin terveyskeskuksissa kuin internetissäkin. Yhteistä niille kaikille on, että ne mittaavat erilaisten aineiden pitoisuuksia virtsassa. Millaisen testin valitsee, on kysymys anonymiteetistä, mukavuudesta ja hinnasta. Luotettavuus voi kuitenkin vaihdella, joten suosittelemme että käytät eurooppalaista mallia jota toimitamme, koska niissä on korkea luotettavuus. Käyttöohjeet ruotsiksi ovat aina mukana kun ostat testisi Quicktestiltä.

Yleistä tietoa huumetesteistä

Huumetestit ovat nykyisin saatavilla yksityishenkilöille. Syy tähän on se, että ne eivät tarvitse samanlaista merkintää kuin muut IVD-tuotteet. Tämän päivän huumetestit kotikäyttöön pystyvät tunnistamaan tavallisimmat huumeet, kuten kannabiksen, opiaatit ja kokaiinin. Useimmat huumetestit vaativat virtsaa testattavalta henkilöltä, ja on myös sellaisia huumetestejä, joihin tarvitaan verta tai sylkeä.

Huumetestit kotikäyttöön ovat suhteellisen yksinkertaisia käyttää, ja ne ovat yksinkertaisia myös rakenteeltaan. Siksi ne näyttävät ainoastaan aineen olemassaolon virtsassa, testit eivät kerro aineen määrästä.

Tämän huumetestimme näyttävät

Jos huumausainetta havaitaan, testi värjää yhden viivan. Testi ei paljasta aineen määrää tai sitä, kuinka kauan se on ollut elimistössä. Se ei myöskään paljasta mitään muita yksityiskohtia, vaan testi on toisin sanoen yksinkertainen; joko elimistöstä löytyy huumausainetta, tai sitten ei. Huumausaine voi olla joutunut elimistöön myös testattavan tahdon vastaisesti. Valitettavasti monet tulevat huumatuiksi, mutta harvat ilmoittavat siitä ja rekisteröimätön lukumäärä on suuri. Tämä johtuu usein häpeästä tai siitä, että henkilö on ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Tämä ei kuitenkaan ole mikään selitys, vaan huumatuksi tuleminen itse asiassa luokitellaan tiedottomuuden tilaksi, joka katsotaan pahoinpitelyksi.

 

Meidän huumetestimme valmistetaan Euroopassa ja ne ovat CE-merkittyjä. Valmistajamme toimittaa huumetestejä sairaaloihin ympäri Eurooppaa. Huumetestimme on mukautettu kotikäyttöön sopiviksi.

FAQ

Voinko vaatia lapsiani tekemään huumetestin?

tekemään huumetestiä, mutta testistä kieltäytymisestä jää tosin epäilys huumeidenkäytöstä. Poliisi voi vaatia huumetestin tekemistä mikäli epäillään huumerikosta. Tällöin testi voidaan tehdä vastoin henkilön tahtoa.

Voiko työnantajani vaatia huumetestin tekemistä?

Kyllä voi. Jos olet hyväksynyt sen työsopimuksessasi, sitä voidaan vaatia. Se ei tarkoita sitä, että sinun on pakko tehdä testi, mutta mikäli et tee sitä, seurauksena on todennäköisimmin irtisanominen. Huumetestejä tehdään monilla eri aloilla laidasta laitaan. Niitä voidaan tehdä ajoneuvojen kuljettajille, terveydenhuollon työntekijöille, piloteille, toimitusjohtajille tai muille, jotka työskentelevät sellaisissa tehtävissä, joissa työntekijän huumeidenkäyttö voisi vaikuttaa muiden ihmisten elämään, terveyteen tai turvallisuuteen. Teoriassa siis myös vaikkapa trukkikuskilta tai henkilökohtaiselta assistentilta voidaan vaatia huumetestiä.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram