Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €

Maksatesti

Testaa maksasi

Maksa on yksi kehon tärkeimmistä elimistä. Jos maksa ei voi hyvin, monia vaivoja voi esiintyä. Maksaongelmat kehittyvät usein hitaasti ja monet sekoittavat ensimmäiset oireet johonkin muuhun. Maksatestillämme voit selvittää, miten maksasi voi.
Maksa auttaa muun muassa ruoansulatuksessa, veren puhdistamisessa, valkuaisaineiden tuotannossa ja energian varastoinnissa.

Maksaongelmat voivat oireilla monella tavalla, kuten virtsan tummuutena tai vaaleina ulosteina, heikentyneenä ruokahaluna, kellertävinä silmänvalkuaisina tai ihona (keltaisuus), vatsan turvotuksena, pahoinvointina tai voimakkaana väsymyksenä. Maksaongelmiin on monia syitä, kuten hepatiitti, tiettyjen lääkkeiden sivuvaikutukset, alkoholin liikakäytöstä johtuva kirroosi, ylipaino, diabetes tai korkea verenpaine. Maksan tilan voi selvittää useilla eri testeillä, mutta yleisimmät ovat maksaentsyymi transaminaasien (ALT ja AST) tason mittaukset. Maksa vapauttaa näitä entsyymejä verenkiertoon, jos maksa on vaurioitunut, tai maksasairauksen aikana. Meidän maksatestimme on luotettava immunodiagnostinen testi, jolla voi selvittää, ovatko transaminaasitasot (sekä ALT että AST) kohonneet.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram