Miksi Quicktest

Quicktest tarjoaa turvallisia ja yksinkertaisia kotitestejä. Monilla testeistämme voi havaita eräitä yleisimpiä kansantautejamme.
Niiden ihmisten lukumäärä, joilla on ongelmia raudanpuutteen tai kilpirauhasen kanssa, kasvaa vuosittain. Oireita ovat mm. väsymys, ahdistuneisuus, haluttomuus ja huimaus. Tämän seurauksena monet saavat terveydenhuollon parissa väärän diagnoosin, mikä johtaa joskus siihen, että heille määrätään täysin virheellisesti masennuslääkkeitä ym.Quicktestillä on testejä mm. seuraavien tarkkailuun: raudanpuute, eturauhanen, kilpirauhanen, vaihdevuodet, huumetestit, raskaustestit ja ovulaatiotestit.

Perinteinen terveydenhuolto on usein staattista - siksi Quicktest kokeilee uusia tapoja ihmisten terveyden parantamiseen. Kotitestimme eivät korvaa terveydenhuoltoa, vaan ne täydentävät sitä.
Meidän asiakkaidemme turvallisuus on ykkösprioriteettimme - siksi tarjoamme ainoastaan CE-hyväksyttyjä. Me tarjoamme ainoastaan hyväksyttyjä testejä. Suurinta osaa testeistämme käytetään terveydenhuollossa ympäri Eurooppaa. Sinun turvallisuutesi on ykkösprioriteettimme. Kun valitset Quicktestin, saat selkeät tulokset joihin voit luottaa. Olemme valinneet tavarantoimittajamme suurella huolella. Siksi emme koskaan tule olemaan halvin vaihtoehto - me kunnioitamme ja arvostamme sinun turvallisuuttasi.

 

  • Laillistettu lääkäri ja laillistettu sairaanhoitaja vastaavat kysymyksiisi
  • Kotitestit täysin luotettavasti
  • Me valvomme kaikkien tuotteidemme laatua
  • Vain CE-hyväksyttyjä tuotteita
  • Me emme ole halvin vaihtoehto - me tarjoamme laatua

Yksinkertaisesti ilmaistuna: Quicktest auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja elämään pidempään.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram