Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €

Miksi Quicktest

Quicktest tarjoaa turvallisia ja yksinkertaisia kotitestejä. Monilla testeistämme voi havaita eräitä yleisimpiä kansantautejamme.
Niiden ihmisten lukumäärä, joilla on ongelmia raudanpuutteen tai kilpirauhasen kanssa, kasvaa vuosittain. Oireita ovat mm. väsymys, ahdistuneisuus, haluttomuus ja huimaus. Tämän seurauksena monet saavat terveydenhuollon parissa väärän diagnoosin, mikä johtaa joskus siihen, että heille määrätään täysin virheellisesti masennuslääkkeitä ym.Quicktestillä on testejä mm. seuraavien tarkkailuun: raudanpuute, eturauhanen, kilpirauhanen, vaihdevuodet, huumetestit, raskaustestit ja ovulaatiotestit.

Perinteinen terveydenhuolto on usein staattista - siksi Quicktest kokeilee uusia tapoja ihmisten terveyden parantamiseen. Kotitestimme eivät korvaa terveydenhuoltoa, vaan ne täydentävät sitä.
Meidän asiakkaidemme turvallisuus on ykkösprioriteettimme - siksi tarjoamme ainoastaan CE-hyväksyttyjä, Euroopassa valmistettuja kotitestejä. Me tarjoamme ainoastaan hyväksyttyjä testejä. Suurinta osaa testeistämme käytetään terveydenhuollossa ympäri Eurooppaa. Sinun turvallisuutesi on ykkösprioriteettimme. Kun valitset Quicktestin, saat selkeät tulokset joihin voit luottaa. Me emme maahantuo Kiinasta - olemme valinneet tavarantoimittajamme suurella huolella. Siksi emme koskaan tule olemaan halvin vaihtoehto - me kunnioitamme ja arvostamme sinun turvallisuuttasi.

 

  • Laillistettu lääkäri ja laillistettu sairaanhoitaja vastaavat kysymyksiisi
  • Kotitestit täysin luotettavasti
  • Me valvomme kaikkien tuotteidemme laatua
  • Me emme maahantuo Kiinasta - vain CE-hyväksyttyjä tuotteita
  • Me emme ole halvin vaihtoehto - me tarjoamme laatua

Yksinkertaisesti ilmaistuna: Quicktest auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja elämään pidempään.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram