Nain se toimii

Kotitestit ovat meidän juttumme – ja olemme siinä aika hyviä

Monet kysyvät, miten he voivat testata itseään Quicktestin tuotteilla. Tästä voit lukea lisää siitä, miten se tapahtuu.

Meidän CE-merkityt testimme voit tehdä itse, ja saat vastauksen aina muutaman minuutin kuluessa. Sinun ei tarvitse lähettää virtsaa tai verta mihinkään laboratorioon. Lääketieteen maailmassa tätä kutsutaan IVD:ksi eli in vitro -diagnostiikaksi – meillä sitä sanotaan yksinkertaisesti "testaa ja saa vastaus heti" -toiminnaksi. Tämän tyyppisiä testeja ja tekniikoita käytetään päivittäin terveyskeskuksissa, klinikoilla ja sairaaloissa. Se on myös tutkittu ja todistettu tekniikka.

Testimme näyttävät joko positiivista tai negatiivista tulosta, eivät tarkkoja arvoja tai aineiden pitoisuuksia. Olemme asettaneet raja-arvot niin, että ne ovat sinulle turvalliset: jos tulos on juuri raja-arvon pinnassa, testi ei näytä negatiivista tulosta. Näin testien käyttö on sinulle turvallista. Alta voit lukea lisää väärästä negatiivisesta tai väärästä positiivisesta tuloksesta.

Miten se toimii?

Testimme vaativat useimmiten joko virtsaa tai verta. Aineesta riippumatta se tulee olemaan kontaktissa testikasettiin tai -puikkoon. Syntyy reaktio, ja testi näyttää, onko se positiivinen vai negatiivinen. Kaikki tarvittava kuuluu myyntipakkaukseen.

Näin toimit verinäytettä vaativien testien kanssa
(Lansetti sormenpään pistämistä varten sisältyy pakkaukseen))
1. Pistos sormenpäähän
2. Tiputa testikasettiin
3. Lue tulos
Näin toimit virtsanäytettä vaativien testien kanssa
1. Virtsaa puhtaaseen astiaan. 2. Kasta testipuikko. 3. Lue tulos.

Luotettavuus

Testimme ovat varmoja. Luotettavuuden määrittelemisessä on tärkeää ymmärtää, että kun IVD-testejä valmistetaan, testilaboratorio olettaa käyttäjän tekevän virheitä – siis esimerkiksi lukevan testituloksen välittömästi eikä vaaditun ajan jälkeen, lukevan sen liian myöhään, käyttävän liian vähän virtsaa tai verta tai testin näyttävän positiivista, vaikka se on negatiivinen (tämä on tärkeä piirre, josta kerromme lisää vähän edempänä). Tästä huolimatta meidän testiemme tulokset ovat noin 94–100 % oikeita.

Väärä positiivinen tai väärä negatiivinen tulos

Pahinta, mitä alallamme voi olla, on väärä negatiivinen. Se tarkoittaa, että testi näyttää negatiivista tulosta, vaikka sen pitäisi näyttää positiivista. Tämä on erityisen vaarallista tiettyjen testien, kuten borrelioosin, kilpirauhasen, eturauhasen jne kohdalla.
Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meidän testimme on kalibroitu näyttämään mieluummin väärää positiivista kuin väärää negatiivista.
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram