Ovulaatiokalenteri

Täältä näet nopeasti, milloin sinulla on ovulaatio. Ovulaatiokalenterillamme saat selkeän vastauksen. Äläkä unohda, että juuri nyt saat ilmaisen raskaustestin käyttäessäsi kalenteriamme ja tilatessasi ovulaatiotestin. Toimi näin:

Merkitse viimeisimpien kuukautistesi ajankohta antamalla päivämääräksi kuukautisten ensimmäinen päivä. Ilmoita seuraavaksi kiertosi pituus (keskimäärin se on 28 päivää) - klikkaa sen jälkeen kohtaa "Arvioi ovulaatiopäiväsi"

Ovulaatiolaskuri
Milloin viimeiset kuukautisesi alkoivat ?
Esim. 18/01/2020
Yleensä kuinka pitkä jakso on?
Syklit vaihtelevat tyypillisesti 23 - 35 päivää
Arvioi ovulaatiopäiväsi
ovulaation todennäköisyys tänään
Syklin pituudesta johtuen valitettavasti emme voi arvioida ovulaation todennäköisyyttä. Suosittelemme, että käytät digitaalista ovulaatiotestiä hedelmällisimpien päiviesi tarkkaan havaitsemiseksi.
  *
Viimeisten kuukautisten ensimmäinen päivä
  20%
Ovulaation todennäköisyys tänä päivänä
Muokkaa tietoja
Yhteistyössä Clearblue®.
Tulokset perustuvat toimittamiin tietoihin ja alla olevan julkaisun tietoihin: Sarah Johnson, Lorrae Marriott & Michael Zinaman (2018): “Can apps and calendar methods predict ovulation with accuracy?”, Nykyinen lääketieteellinen tutkimus ja mielipide, DOI:10.1080/03007995.2018.1475348

Mitä ovulaatiokalenteri tekee?

Yksinkertaisesti sanottuna se laskee, milloin sinulla on ovulaatio. Ensin syötät sen päivämäärän, jolloin viimeisimmät kuukautisesi alkoivat, ja sen jälkeen annat kuukautiskiertosi pituuden ja sitten Ovulaatiokalenterimme antaa sinulle selkeän vastauksen.

Ovulaation ajankohdan laskeva kalenteri on hyvä juttu, mutta miten maksimoin mahdollisuuteni tulla raskaaksi?

Olemalla yhdynnässä ovulaation aikaan, mielellään yhdestä kahteen kertaa joitakin päiviä ennen ovulaatiota, sen aikana ja arvioidun ovulaatioajankohdan jälkeen. Kalenterimme antaa sinulle opastusta, mutta luultavasti tunnet itse milloin sinulla on ovulaatio. Käytä mieluusti ovulaatiotestiämme, joka lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

Miten varma ovulaatiokalenterinne on?

Hyvin varma. Kehittynyt algoritmi tuottaa tietoa antamiesi tietojen perusteella. Kalenterimme kertoo myös, milloin tulevalla lapsellasi on laskettu aika. Onnea matkaan!

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram