+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Täältä näet nopeasti, milloin sinulla on ovulaatio. Ovulaatiokalenterillamme saat selkeän vastauksen. Äläkä unohda, että juuri nyt saat ilmaisen raskaustestin käyttäessäsi kalenteriamme ja tilatessasi ovulaatiotestin. Toimi näin:

Merkitse viimeisimpien kuukautistesi ajankohta antamalla päivämääräksi kuukautisten ensimmäinen päivä. Ilmoita seuraavaksi kiertosi pituus (keskimäärin se on 28 päivää) – klikkaa sen jälkeen kohtaa “Näytä milloin minulla on ovulaatio”


Osta ovulaatiotesti nyt ja saat raskaustestin kaupan päälle!

Osta ovulaatiotesti nyt ja saat raskaustestin kaupan päälle!

Mitä ovulaatiokalenteri tekee?Yksinkertaisesti sanottuna se laskee, milloin sinulla on ovulaatio. Ensin syötät sen päivämäärän, jolloin viimeisimmät kuukautisesi alkoivat, ja sen jälkeen annat kuukautiskiertosi pituuden ja sitten Ovulaatiokalenterimme antaa sinulle selkeän vastauksen.

Ovulaation ajankohdan laskeva kalenteri on hyvä juttu, mutta miten maksimoin mahdollisuuteni tulla raskaaksi?
Olemalla yhdynnässä ovulaation aikaan, mielellään yhdestä kahteen kertaa joitakin päiviä ennen ovulaatiota, sen aikana ja arvioidun ovulaatioajankohdan jälkeen. Kalenterimme antaa sinulle opastusta, mutta luultavasti tunnet itse milloin sinulla on ovulaatio. Käytä mieluusti ovulaatiotestiämme, joka lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

Miten varma ovulaatiokalenterinne on?
Hyvin varma. Kehittynyt algoritmi tuottaa tietoa antamiesi tietojen perusteella. Kalenterimme kertoo myös, milloin tulevalla lapsellasi on laskettu aika. Onnea matkaan!