Raudanpuutetesti

Onko sinulla raudanpuutetta? Väsymys, ahdistuneisuus ja yleinen alakuloisuus ovat eräitä tavallisia oireita. Raudanpuutetestillä saat tietää. Teet testin kotona ja saat vastauksen heti.

Rauta on tärkeä aine elimistön punaisten verisolujen muodostukselle ja solujen hapenmuodostukselle. Raudanpuute johtaa siihen että elimistö ei tuota riittävästi hemoglobiinia, hormonia joka auttaa tuottamaan uusia punaisia verisoluja.

Sitä kutsutaan rauta-anemiaksi ja se johtaa huonompaan veren happipitoisuuteen, väsymykseen, sydämentykytykseen ja huimaukseen. Meillä osoitteessa quicktest.se voit joustavasti ja nopeasti tilata raudanpuutetestin laillistetun lääkärin henkilökohtaisella analyysilla.

Täällä voit ostaa raudanpuutetestin.

Rautatsekkaus meidän testeillämme

Asia on näin erityisesti silloin jos olet murrosiässä, jos olet raskaana tai imetät. Mutta fakta on että kaikki voivat kärsiä raudanpuutteesta, myös miehillä ja lapsilla voi olla raudanpuute. Hyvä keino saada tarpeeksi rautaa on syödä rautalisäravinteita. Voit saada yksinkertaisella tavalla vastauksen siihen, pitääkö sinun syödä enemmän rautaa, tekemällä meidän luotettavan raudanpuutetestimme. Saat nopean vastauksen siihen, onko sinulla raudanpuutetta elimistön varastoissa tai veressä.

Ennen kaikkea sinä joka olet nainen ja jolla on kuukautiset tarvitset rauta-arvojesi tsekkausta. Meidän testimme mittaa veresi ferritiinipitoisuuden, joka on suorassa suhteessa veresi rautapitoisuuteen. Saat siis suoran vastauksen siihen, onko sinulla normaali määrä rautaa elimistössäsi vai oletko normaalin rautapitoisuuden alapuolella. Raudanpuute yhdistetään harvoin mihinkään vakavaan sairauteen, mutta rauta-arvojen palauttamisella normaalille tasolle on monia terveydellisiä etuja. Vältyt väsymykseltä, päänsäryiltä ja huimaukselta ynnä muuta. Eräissä tapauksissa raudanpuute voi saada alkunsa vatsahaavasta, mutta ota kuitenkin huomioon, että vatsahaavan oireet ovat usein voimakkaita ja selkeitä.

Tilaa meidän raudanpuutetestimme yksinkertaisesti

Voit tilata meidän raudanpuutetestimme yksinkertaisesti täältä nettisivuiltamme. Saat testin kotiin lähetettynä kahden päivän sisällä ja voit sitten testata rauta-arvosi kotona kaikessa rauhassa. Voi olla vaikeaa tietää suoralta kädeltä, saatko riittävästi rautaa, sillä raudanpuutteessa ei aina ole suoria oireita. Meidän raudanpuutetesteillämme saat nopeasti vastauksen siihen, kärsitkö raudanpuutteesta vaiko et. Pitkällä aikavälillä on tärkeää, että elimistösi rautavarastot ovat riittävät, sillä sinun täytyy voida suoriutua toimistasi hyvin ja jaksaa vaativassa arjessa. Turvallisuutesi takaamiseksi raudanpuutetestimme on tietenkin CE-hyväksytty. Testiä käytetään mm. terveydenhuollossa ja siksi luotettavuus on korkea (vähintään 98 prosenttia)

FAQ

Kuinka luotettava raudanpuutetesti on?

Quicktestin raudanpuutetesti on hyvin luotettava itse tehtävä testi, jota käytetään mm. terveydenhuollossa. Luotettavuus on vähintään noin 98 prosenttia. On tärkeää noudattaa kaikkia pakkauksen mukana tulevia käyttöohjeita. Kaikki mitä tarvitset luotettavan testin tekemiseen on pakkauksen mukana.

Milloin minun tulisi tehdä raudanpuutetesti?

Raudanpuutteen oireita ovat mm. väsymys, huimaus, ärtyneisyys ja kalpea iho. Oireet voivat johtua monista eri syistä, mutta raudanpuute on usein syynä. Mikäli tunnistat itsessäsi näitä oireita, suosittelemme että teet testin, joko meidän kotitestimme tai sitten teet testin terveyskeskuksessa.

Sattuuko kun itseään pistää sormeen?

Ei, se ei satu. Pistämiseen käytettävä lansetti on samanlainen kuin terveydenhuollossa ja sairaaloissa käytetään. Neula on ohut ja se lävistää ihostasi 3/100-osan joten tuskin tunnetkaan pistoa. Vain yksi tai kaksi tippa verta vuotaa ulos. Jos olet kuitenkin herkkä veren näkemiselle, pyydä ystävää auttamaan pistämisessä. Sitten veri tiputetaan pipetin avulla testikasettiin ja saat tietää, kärsitkö raudanpuutteesta. Yksinkertaista!

Kuinka pitkään vastauksen saaminen kestää?

Siihen menee aikaa noin viisi minuuttia ja teet testin kotona kaikessa rauhassa. Jos tulos on positiivinen, voit yksinkertaisesti muokata ruokavaliotasi ja ravinnonkulutustasi ja toistaa testin kahden tai kolmen kuukauden kuluttua varmistaaksesi, onko sinulla silloin tarpeeksi rautaa kehosi varastoissa. Voit myös käydä terveyskeskuksessa tekemässä raudanpuutetestin.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram