+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Tietosuoja
Quicktestillä asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys ovat tärkein päämäärämme. Tämä luottamus on toimintamme perusta. Me laitamme aina etusijalle asiakkaan turvallisuuden ja tyytyväisyyden, ja uskomme sen antavan meille enemmän luottamusta. Asiakkaan tietosuoja rakentuu kunnioituksellemme sitä henkilökohtaista suojaa kohtaan, joka kuuluu meille kaikille kun ostamme tuotteita tai palveluita internetistä. Jotta voisimme vielä enemmän osoittaa velvollisuudentuntoamme tuotteidemme laadun ylläpitämiseen ja vahvistaa sinun turvallisuuttasi ja mukavuuttasi olemme ottaneet käyttöön laadunvarmistuksen. Lue siitä enemmän täältä. Lue lisää.

Me turvaamme ja ylläpidämme tätä tietosuojaa käsittelemällä huolella ja vastuullisesti asiakkaidemme meille uskomaa tietoa. Kaikissa yhteyksissä, joissa henkilötietoja tai muuta tärkeää tietoa voidaan käsitellä Quicktestin tai jonkun toisen toimesta, ryhdytään kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin jotta voitaisiin suojata asiakastiedot asiaankuulumattomalta pääsyltä, tiedolta, edelleenleviämiseltä, muutoksilta ja häviämiseltä.
Tällä käytännöllä haluamme kertoa sinulle enemmän siitä, kuinka otamme yksityisyytesi todesta. Samanaikaisesti on erittäin tärkeää, että voit aina ottaa meihin yhteyttä mahdollisissa valituksissa. Huolimatta yhteydenottosi syystä yksityisyytesi on aina suojattu.

Henkilötiedot
Quicktest suojelee ja vaalii aina henkilökohtaista yksityisyyttäsi. Tavoitteenamme on aina suojata ainutlaatuiset henkilötietosi kunnioittavalla ja asiallisella tavalla. Päämäärämme on tavoitella ja noudattaa kaikkia kyseisellä hetkellä voimassaolevia direktiivejä, lakeja ja sääntöjä henkilötietosuojaa koskien. Tämä toimintaperiaate auttaa sinua mm. ymmärtämään Quicktestin keräämää tietoa ja sitä miten sitä käytetään. Hyväksymällä internetsivuiltamme löytyvät toimintaperiaatteet tehdessäsi ostoksia tai täyttäessäsi tietojasi hyväksyt että henkilötietojasi käsitellään yllämainitulla tavalla. Onlinezon AB (organisaationumero 559020-1470) on ruotsalainen osakeyhtiö, joka on kotoisin Skånesta Råå-nimiseltä paikkakunnalta. Osoitteemme on Rååvägen 4, 25270 Råå, Sweden. Tämä yritys on vastuussa sinun henkilötiedoistasi, samoin siitä, kuinka käsittelemme niitä.

Näin käsittelemme sinun henkilötietojasi                                                                                                                                                                                                                                        Me käsittelemme henkilötietojasi, jotka jätät meille tilaamisen yhteydessä. Keräämme ne Quicktest.fi-sivustolle hyödyntäen diverse cookiesia. Quicktestin käsittelemät henkilötiedot ovat sinun henkilönumerosi, nimesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, maksutapa, toimitusosoite, IP-osoite ja puhelinnumero.

Kuinka henkilötietojasi käytetään?                                                                                                                                                                                                                                                     Antamiasi tietoja voidaan käyttää mm. identifiointiin, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä tilastoihin. Tietoja voidaan myös käyttää postissa, tekstiviestitse ja sähköpostitse lähetettäviin joukkokirjeisiin sekä markkinointiin ja tiedon keräämiseen. Mikäli et halua tätä, sinulla on aina oikeus irtisanoutua tällaisista yhteydenotoista. Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä lopettaaksesi sinuun kohdistuva markkinointi Quicktest.fi-sivuston asiakkaana.

Jättämiäsi tietoja voidaan käyttää ostoskäyttäytymisen analysointiin tavoitteenamme tarjota sinulle parasta ja tarpeellisinta tietoa ja markkinointia sekä parantaaksemme Quicktest.fi-sivustoamme.
Henkilönumeroasi käytetään myös ostojen yhteydessä Klarna AB:n toimeksiannosta (tai vaatimuksesta), joka tarvitsee tiedot luottotietojen tarkistamiseen. Tietojen käyttöön voi sisältyä valvonta ja yhdistäminen toisiin rekistereihin. Tiedot voidaan myös yhdistää tai jakaa viranomaisille tai yhteistyökumppaneillemme, mutta kunnioitamme aina yksityisyyttäsi.

Miten henkilötietosi suojataan?
Me noudatamme kaikkia direktiivejä ja lakeja tietojesi suojaamiseksi. Pitääksemme henkilötiedot hyvässä tallessa olemme ryhtyneet useisiin turvallisuustoimenpiteisiin: olemme toteuttaneet turvallisuuskäytänteitä ja teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, kuten SSL-varmennus selaimelle. Tämän lisäksi meillä on kehittyneet palomuurit ja viruksentorjuntaohjelmat suojaamaan ja rajoittamaan asiatonta pääsyä palvelimellemme ja verkkoomme. Niihin tiloihin pääsy, joihin henkilötiedot tallentuvat, ovat tiukasti Ipeer Cygaten suojaamia.                                                                                                                                                                                                                                                                    Quicktest.fi käyttää myös SSL:ää (Secure Socket Layer) joka on turvallinen yhteyskäytäntö turvalliseen tiedonsiirtoon internetissä (tai muussa verkossa). Sinun asiakkaana täytyy kontrolloida, ettei SSL ole suljettu selaimen asetuksista. Me takaamme luonnollisesti myös yhdensuuntaisen salauksen, kaikki sinun turvallisuutesi vuoksi.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?
Suostuttuasi siihen, että olet asiakas (tehtyäsi ostoksen) Quicktest.fi:ssa tietosi ovat tallennettuina kunnes itse aktiivisesti pyydät meitä poistamaan sinut asiakasrekisteristämme. Voit koska tahansa poistua rekisteristämme asiakkaana.                                                                                                                                                                                                                                     Huomioi, että yhteystietojasi ei koskaan säilytetä kauempaa, kuin voimassa olevassa henkilötietolainsäädännössä sallitaan. Me noudatamme kaikkia direktiivejä.

Voinko muuttaa tallentamianne tietoja?
Sinulla on aina oikeus voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti kerran kalenterivuodessa saada ote siitä, mitä henkilötietoja olemme rekisteröineet sekä miten niitä käytetään, huolimatta siitä miten tämä tieto on kerätty. Mikäli haluat saada nämä tiedot, sinun tulee jättää meille kirjallinen pyyntö. Pyyntö on voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti lähetettävä sinun allekirjoittamanasi postissa Quicktest.fi:ssa annettuun osoitteeseen. Pyynnön lähetät kirjattuna kirjeenä josta lähettäjän tietosi tulevat selvästi ilmi, sekä että toivot otetta. Sitä ei siis voi lähettää sähköpostitse.
Quicktest.fi haluaa aina varmistaa henkilötietojesi oikeuden ja ajantasaisuuden. Mikäli jokin Quicktest.fi:lle jättämistä tiedoita muuttuu, esim, jos vaihdat sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai maksutietojasi, ystävällisesti pyydämme sinua ilmoittamaan meille oikeat tiedot lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kundtjanst [att] quicktest.fi. Sinulla on koska tahansa oikeus vaatia, että henkilötiedot korjataan. On tärkeää painottaa, että henkilötietoja ei käytetä suoriin markkinointitarkoituksiin mikäli vastustat sellaista menettelyä. Sinulla on aina oikeus perua suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn. Me kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Linkit                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Internetsivustollamme voi esiintyä toisille internetsivustoille johtavia linkkejä. Emme ota vastuuta kyseisistä internetsivustoista.