+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Näin huolehdimme laadusta ja sinun turvallisuudestasi

Me suhtaudumme sinun turvallisuuteesi vakavasti ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle ankarat testit läpikäyneitä tuotteita, kaikki sinun turvallisuutesi vuoksi. Siksi kaikki testit, joita Quicktest markkinoi ja myy Skandinaviassa, ovat CE-sertifioituja. Monia testeistämme käytetään terveydenhuollossa ympäri Euroopan, mutta meidän testimme eroavat muista siinä, että ne on tehty sopiviksi kotikäyttöön ja testejä käyttävät sellaiset ihmiset, joilla ei ole lääketieteen koulutusta. Testit ovat siis täysin samoja, erottava tekijä on pakkausselosteen/käyttöohjeen kielenkäyttö. Alempana kuvaillaan yksityiskohtaisemmin toimintatapojamme. Me uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen ja siksi olemme päättäneet näyttää sinulle, miten toimimme laadunvalvonnan parissa jne.

Me vaadimme, että valmistajamme esittävät dokumentaation valmistuspäivästä, viimeisestä käyttöpäivästä, laaduntarkkailusta ja valmistuserän jäljitettävyydestä, että työntekijöillä on asianmukainen koulutus ja että valmistajat ovat ISO-sertifioituja. Heidän täytyy lisäksi esittää dokumentaatio laadunvarmistusta koskien. Tämä dokumentaatio tulee täyttää mukaillen sertifikaattia Annex IV section 5 – excluding Section 4 and 6 of the Council Directive 98/79/EC of the European Parliament for In Vitro Diagnostic Medical Devices.

Varmistaaksemme yllä mainittujen vaatimusten toteutumisen tuotteitamme kontrolloi riippumaton tarkistuslaitos (Notified Body): mdc medical device certification GmbH. Tarkistusnumero on 0483. Mdc medical device certification GmbH:lla on päämaja Stuttgartissa Saksassa. Heidän yhteystietonsa ovat seuraavat:

mdc medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Germany

Näiden laatumerkintöjen lisäksi teemme jatkuvasti omavalvontaa. Näihin tarkastuksiin kuuluu muun muassa vierailuja valmistajien luona sen varmistamiseksi, että ne täyttävät ISO-sertifioinnit ja GMP:n (Good Manufacturing Practice) vaatimukset.
Me vaadimme myös valmistajia osoittamaan kaikki laatupöytäkirjat, mikä tarkoittaa että testit läpikäyvät pistokokeita joilla herkkyyttä ja luotettavuutta tarkkaillaan kolmannen osapuolen toimesta. Useimmiten testit suorittava kolmas osapuoli on laboratorio.

Meidän testimme säilytetään 18 celsiusasteen lämpötilassa auringonvalolta suojattuna. Asiakaspalvelussamme toimii aina vähintään laillistettu erikoissairaanhoitaja (neljän vuoden koulutus).

Jotta voimme tarjota sinulle kuluttajana täysin pätevän suojan, olemme ottaneet käyttöön salassapitovelvollisuuden ja rehellisyysperiaatteen, mikä antaa sinulle asiakkaana kattavan suojan. Lue lisää.

Tällainen on Quicktest ja näin huolehdimme laadusta ja sinun turvallisuudestasti. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Asiakkaamme kertovat meistä

Olen empinyt testin tekemistä niin paljon... Mutta lopulta tein sen, minulla on vaihdevuodet ja olen itse asiassa sinut asian kanssa. Ennen kuin tein testin, luulin että jokin on pielessä. Nyt tiedän. Se on elämää. :)
Angelica
Voin todella huonosti noin 5-6 kuukauden ajan. En jaksanut mitään, en halunnut tavata ystäviä, minulla oli huimausta ja minua ahdistikin kovasti. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sellaista vointia, joten huolestuin toden teolla, että jokin on vialla. Menin terveyskeskukseen, mutta mitään vikaa ei löydetty. Usko tai älä, mutta googlasin oireeni ja huomasin, että raudanpuute sopii kaikkiin oireisiini. Ja raudanpuutehan minulla sitten olikin! Kiitos että olette olemassa. Nykyisin voin hyvin (kolmen kuukauden rautatablettien syönnin jälkeen). :)
Anonym
Voin koko ajan huonommin ja huonommin enkä tiennyt, mitä se oli. Normaalisti olen aktiivinen, pirteä ja iloinen. Nyt osoittautui, että minulla on vaihdevuodet... Miten outo tunne. Mutta nyt olen saanut hoitoa ja voin taas hyvin! Teillä pitäisi olla testi virtsatietulehdukseen, ihan vain vinkkinä. :)
Caroline
Ostin Yhdysvalloista testin, mutta teidän testejänne en ole testannut... Minulla on ollut huoli eturauhasestani, lopulta uskaltauduin tekemään testin ja sain positiivisen tuloksen. Menin lääkäriin ja siellä osoittautui, että kyseessä on eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu.
Matti
Minusta tuntui että jotain oli vialla ja epäilin kilpirauhasta, sillä meillä on sitä suvussa. Olinkin oikeassa. Sain lääkkeet ja nyt voin hyvin!
Marjatta
Olin hyvin väsynyt, minulla oli päänsärkyä ja olin yleisesti ottaen veltto. Testi näytti minun kärsivän raudanpuutteesta. Olin kyllä iloinen saadessani vihdoin tietää!
Nathalie
Minulla ja miehelläni on lapsia, emmekä halua saada lisää. Epäilin, että minulla on vaihdevuodet (olen vain 44-vuotias) ja niin minulla on, joten en enää syö e-pillereitä. Oli myös hyvä saada ymmärrystä siihen, miksi olen viime aikoina voinut niin oudosti. Kiitos. / Marika
Marika
Minun isoisäni sai eturauhassyövän, joten patistin isäni tekemään testin. Nyt sekä minä että isäni pystymme olemaan rauhallisin mielin.
Juhani