Sinun turvallisuutesi

Näin huolehdimme laadusta ja sinun turvallisuudestasi

Me suhtaudumme sinun turvallisuuteesi vakavasti ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle ankarat testit läpikäyneitä tuotteita, kaikki sinun turvallisuutesi vuoksi. Siksi kaikki testit, joita Quicktest markkinoi ja myy Skandinaviassa, ovat CE-sertifioituja. Monia testeistämme käytetään terveydenhuollossa ympäri Euroopan, mutta meidän testimme eroavat muista siinä, että ne on tehty sopiviksi kotikäyttöön ja testejä käyttävät sellaiset ihmiset, joilla ei ole lääketieteen koulutusta. Testit ovat siis täysin samoja, erottava tekijä on pakkausselosteen/käyttöohjeen kielenkäyttö. Alempana kuvaillaan yksityiskohtaisemmin toimintatapojamme. Me uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen ja siksi olemme päättäneet näyttää sinulle, miten toimimme laadunvalvonnan parissa jne.

Me vaadimme, että valmistajamme esittävät dokumentaation valmistuspäivästä, viimeisestä käyttöpäivästä, laaduntarkkailusta ja valmistuserän jäljitettävyydestä, että työntekijöillä on asianmukainen koulutus ja että valmistajat ovat ISO-sertifioituja. Heidän täytyy lisäksi esittää dokumentaatio laadunvarmistusta koskien. Tämä dokumentaatio tulee täyttää mukaillen sertifikaattia Annex IV section 5 - excluding Section 4 and 6 of the Council Directive 98/79/EC of the European Parliament for In Vitro Diagnostic Medical Devices.

Varmistaaksemme yllä mainittujen vaatimusten toteutumisen tuotteitamme kontrolloi riippumaton tarkistuslaitos (Notified Body): mdc medical device certification GmbH. Tarkistusnumero on 0483. Mdc medical device certification GmbH:lla on päämaja Stuttgartissa Saksassa. Heidän yhteystietonsa ovat seuraavat:

mdc medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Germany

Näiden laatumerkintöjen lisäksi teemme jatkuvasti omavalvontaa. Näihin tarkastuksiin kuuluu muun muassa vierailuja valmistajien luona sen varmistamiseksi, että ne täyttävät ISO-sertifioinnit ja GMP:n (Good Manufacturing Practice) vaatimukset.
Me vaadimme myös valmistajia osoittamaan kaikki laatupöytäkirjat, mikä tarkoittaa että testit läpikäyvät pistokokeita joilla herkkyyttä ja luotettavuutta tarkkaillaan kolmannen osapuolen toimesta. Useimmiten testit suorittava kolmas osapuoli on laboratorio.

Meidän testimme säilytetään 18 celsiusasteen lämpötilassa auringonvalolta suojattuna. Asiakaspalvelussamme toimii aina vähintään laillistettu erikoissairaanhoitaja (neljän vuoden koulutus).

Jotta voimme tarjota sinulle kuluttajana täysin pätevän suojan, olemme ottaneet käyttöön salassapitovelvollisuuden ja rehellisyysperiaatteen, mikä antaa sinulle asiakkaana kattavan suojan. Lue lisää.

Tällainen on Quicktest ja näin huolehdimme laadusta ja sinun turvallisuudestasti. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä - me olemme täällä sinua varten.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram