Tietoa meistä

Quicktest Onlinezon AB

Me arvostamme rehellisyyttä ja selkeyttä; Quicktestin valikoimaan ei koskaan tule kuulumaan niitä kaikkein halvimpia kotitestejä, vaan sinun turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi on meille tärkeintä.
Meidän testejämme käytetään terveydenhuollossa Euroopassa ja testimme ovatkin luotettavia. Emme maahantuo tuotteitamme Kiinasta - tuotteemme on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät kaikki EU:n ja Lääkelaitoksen vaatimukset.

Quicktestistä

"Quicktest haluaa olla uudistaja. Perinteinen terveydenhuolto on usein staattista, ja siksi Quicktest kokeilee uusia tapoja lisätä ihmisten terveyttä. Me kyseenalaistamme totutut ja vanhentuneetkin terveydenhuollon menettelytavat. Me toivomme, että lääketieteen ja terveydenhuollon piirissä meidät nähdään nykyaikaisena ja liikkeelle panevana voimana, joka lisää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia."

Therese Hultberg - Quicktestin perustaja

Mitä me edustamme

Quicktest edustaa laatua ja turvallisuutta. Me Quicktestin perustajat työskentelemme hoitoalalla ja teemme päivittäin verikokeita ja terveysmittauksia. Me huomasimme, että ihmisillä on tarve saada lisää tietoa terveydestään yksinkertaisesti ja huomiota herättämättä.
Quicktestin kotikäyttöön tarkoitetut testit eivät ainoastaan luo turvallisuudentunnetta, vaan ne voivat myös pelastaa henkiä - ja me olemme siitä ylpeitä.

Meidän visiomme

Me haluamme luoda paremmat mahdollisuudet pitkäaikaiselle terveydelle. Quicktestin tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan hyvä terveydentila ja kehittämään ja vahvistamaan omia resursseja ja itsenäisyyttä.
Vuonna 2022 Quicktest tulee olemaan Ruotsin suurin kotitesteihin suuntautunut terveysalan internetkauppa.

Meidän ydinarvomme

Quicktestin ydinarvoihin kuuluu, että olemme aina rehellisiä viestinnässämme, olemme aina vastaanottavaisia uusia tekniikoita kohtaan ja päivitämme osaamistamme uusimpien lääketieteen ja IVD-tekniikoiden tuulien suhteen. Me olemme aidosti innostuneita tuotteidemme mahdollisuudesta ihmisten auttamiseen.
Quicktestillä sinä asiakkaana olet keskipisteenä - siksi autamme sinua kaikessa. Me autamme sinua tilaamaan tuotteet ja lopulta ottamaan yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tarpeen vaatiessa.

Sinun turvallisuutesi ja varmuutesi varmistamiseksi kaikki testit ovat lääkärin tai laillistetun sairaanhoitajan tutkimia ja hyväksymiä. Mitään henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Mitään tietoja ei säilytetä, ei meillä eikä kolmannella osapuolella. Olet 100-prosenttisesti turvassa tilatessasi meiltä.

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram