Tietoa meistä

Quicktest Onlinezon AB

Quicktest auttaa ihmisiä joka päivä hallitsemaan omaa terveyttään opeasti, helposti ja turvallisesti. 

Perinteinen terveydenhuolto kamppailee enemmän kuin koskaan ylikuormituksen ja pitkien jonotuslistojen kanssa, kun taas vaatimukset nopeammasta ja turvallisemmasta hoidosta kasvavat. Näennäisesti mahdoton yhtälö. Quicktestissä näemme kuitenkin suuren ahdollisuuden tehdä itsehoidosta helpommin lähestyttävää ja parantaa ihmisten terveyttä kehittämällä ja tarjoamalla itsetestejä, jotka antavat astauksen vain muutamassa minuutissa. Terveystarkastuksen ei pitäisi olla aikaa vievä prosessi.

QUICKTESTISTÄ

Onlinezon Quicktest AB on pohjoismainen yritys, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Meillä on vahva halu kehittää innovatiivisia lääkinnällisiä laitteita, joita voidaan käyttää kotona terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman IVD-testejä, jotka voit tehdä itse kotona ja jotka antavat sinulle välittömän vastauksen. IVD (In Vitro Diagnostic) on todistettu tekniikka, jota on käytetty päivittäin sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja terveysklinikoilla yli 40 vuoden ajan. IVD-tekniikan ansiosta sairaudet tai muut terveydentilat voidaan havaita varhaisessa vaiheessa.

Meillä on itsetestauspaketteja muun muassa allergioita, ravitsemuksellisia puutteita, naisten terveyttä, hedelmällisyyttä ja vatsan terveyttä varten. Quicktestin ensisijaisena tavoitteena ei ole tarjota markkinoiden halvimpia itsetestejä, vaan turvallisuus ja luotettavuus ovat kaksi pääpilariamme. Tavoitteenamme on, että yhä useammat ihmiset voivat luoda itselleen terveemmän elämän.

CE-MERKITYT ITSETESTAAJAT

Testimme ovat CE-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät kaikki EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen ja lääkeviraston urvallisuusvaatimukset. Kaikki tuotteemme on kehitetty ja valmistettu Euroopassa.

SUORASELKÄISYYDEN PUOLESTA

Lähestymme tehtäväämme suoralla luottamuksella. Samalla olemme nöyriä lääketieteellisen teknologian jatkuvan kehityksen edessä. Kehitämme ja tarjoamme jatkuvasti kansanterveyttä parantavia tuotteita tutkijoiden, lääkäreiden ja johtavien asiantuntijoiden avulla. Lähestymistapamme tekee meistä muutosorientoituneita, vastuullisia ja antaa meille sekä voimaa että nöyryyttä, kutsumme sitä “Quicktest-tavaksi”.

TIETEELLISESTI INNOITTAMANA

Tuotteemme perustuvat tieteeseen ja tutkimukseen sekä IVD-teknologian uusimpiin lääketieteellisiin edistysaskeliin. Tiede on osa DNA:tamme. Se on kuitenkin perusta, jolle rakennamme luottamusta kaikkien niiden kanssa, jotka ovat tekemisissä kanssamme tai tuotteidemme kanssa. Tiede ruokkii innovatiivista voimaamme, ja se saa aikaan intohimomme muuttaa tiede ihmisten lämminhenkiseksi hoitamiseksi.

SINUN TURVALLISUUTESI

Quicktestissä ihmisten hyvinvointi on kaiken toimintamme ytimessä – autamme sinua kaikessa tilausten tekemisestä siihen, että saat tarvittaessa yhteyden asiantuntijoihin.

Turvallisuutesi vuoksi kaikki tekstit on tarkistettu ja hyväksytty lääkärin ja/tai sairaanhoitajan toimesta. Meille rehellisyys on itsestäänselvyys, joten voit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi kanssamme. Henkilötietoja ei uovuteta. Me tai kolmannet osapuolet eivät tallenna mitään.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram