Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Albumiinitesti

Albumiinitesti

Kolla dina njurar

  • Sveriges mest sålda
  • Svar inom 5 minuter
  • 95,5% tillförlitligt
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Används i sjukvården
  • Skickas samma dag
  • Direkt i brevlådan

14.90 

Toimitetaan välittömästi
Lataa käyttöohje

Albumiinitesti

Mikroalbumiinitesti on yksinkertainen ja luotettava virtsakoe, joka tunnistaa albumiini-nimisen proteiinin pitoisuudet virtsassa. Testiä käytetään varhaisen vaiheen munuaisvaurioiden havaitsemiseen erityisesti henkilöillä, joilla on alttius munuaissairauksille tai munuaissairauksia suvussa.

Mikroalbumiinitesti on yksinkertainen ja luotettava virtsakoe, joka tunnistaa albumiini-nimisen proteiinin pitoisuudet virtsassa. Testiä käytetään varhaisen vaiheen munuaisvaurioiden havaitsemiseen erityisesti henkilöillä, joilla on alttius munuaissairauksille tai munuaissairauksia suvussa.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka varmoja ja luotettavia kotitestinne ovat verrattuna terveyskeskuksessa otettaviin kokeisiin?

Testimme ovat luotettavia, mutta on tärkeää ymmärtää, miten ne toimivat ja mikä erottaa ne esimerkiksi laboratoriokokeista. Yksinkertaisesti ilmaistuna se toimii näin:

On olemassa erityyppisiä kotitestejä, jotka vaativat erilaisia ruumiineritteitä: osa testaa verta, osa virtsaa, sylkeä tai emätineritettä. Kun näyte on kontaktissa testiin, syntyy reaktio ja joko positiivinen tai negatiivinen tulos tulee näkyviin. Testiä, joka näyttää joko positiivista tai negatiivista tulosta, kutsutaan kvalitatiiviseksi testiksi – saat siis vastaukseksi kyllä tai ei. Testi on "ohjelmoitu" niin sanottujen raja-arvojen mukaan, ja jos tulos on tiettyjen rajojen yli tai alle, se näyttää positiivista. Maailman terveysjärjestö WHO on päättänyt raja-arvot.

Laboratoriotesti antaa kvantitatiivisen tuloksen, jonka tulos on numeerinen arvo. Meidän testimme antavat positiivisen tai negatiivisen tuloksen WHO:n raja-arvoihin perustuen. Laboratoriosta saa tulokseksi arvon, esim. 5,6 ng/ml ferritiiniä. Tässä tapauksessa meidän testimme olisi näyttänyt positiivista. Laboratoriokoe antaa siis tarkan tuloksen.

Voiko teistejänne käyttää diagnoosin tekoon?

Ei. Testejämme ei käytetä diagnoosien tekemiseen vaan ainoastaan arvojen osoittamiseen. Lääkäri on aina se, joka tekee diagnoosin, sillä siihen vaaditaan usein erilaisia kokeita sekä tutkimuksia.

Miksi käyttäisin kotitestiä?

Tähän kysymykseen on monta vastausta. Suurin osa asiakkaistamme kokee, että testien avulla he ovat vihdoin saaneet apua perusterveydenhuollosta. Kun testi näyttää, että jokin ei ole kunnossa, on monien helpompi saada hoitoa, johon heillä on oikeus. Ota siis aina tuloksestasi valokuva ja näytä se lääkärille.

Miten varmistatte turvallisuuden/luotettavuuden?

Noudatamme CE-merkintään vaadittavia direktiivejä. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että käyttöohjeet voi ymmärtää ilman lääketieteellistä koulutusta. Testimme valmistetaan Euroopassa, mikä lisää asiakkaiden turvallisuutta, sillä testejä koskevat tiukat määräykset.

Julkaisutiedot

Tiedot ovat tarkastaneet 14.8.2020

Laillistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist (huomio: munuaisten toimintahäiriöiden toteamiseksi voidaan tarvita lisää testejä)

Laillistettu sairaanhoitaja

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram