+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Allergiatesti

Onko sinulla allergia?

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

19.95
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Tuotetiedot
Tuotetiedot
+
Tyyppi
Veri
Raja-arvo
Erityistaso
Analysoi
Vasta-aineet
Luotettavuus
97%
Testitulos/min
10
Video
Video
+

Tyyppi

Raja-arvo

Analysoi

Luotettavuus

Testitulos/min

Veri
Erityistaso
Vasta-aineet
97%
10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toimi näin

Manual icon 1
Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
Manual icon 2
Pudota testikasettiin
Manual icon 3
Tarkista testitulos

Allergiatesti


97 % varma – teet testin kotona – saat vastauksen heti

Onko sinulla allergia? Et ole yksin, se on tavallisempaa kuin luullaan. Tutkimusten mukaan allergiat myös lisääntyvät jatkuvasti. Allergian oireita voivat olla muun muassa ihon punoitus, aivastelu, kutina ja erilaiset ihottumat. Allergiaoireiden myötä keho alkaa tuottaa IgE-vasta-ainetta (immunoglobuliini E), ja testimme tunnistaa sen. Huomaa, että testi tulee tehdä, kun allergiaoireita ilmenee. Testi ei kerro, mikä allergia on kyseessä, vaan onko kyseessä allerginen reaktio vai ei. Positiivisen tuloksen myötä allergialääkäri voi tehdä tarkempia tutkimuksia ja määrittää, mikä allergia on kyseessä. Testi tehdään nopealla ja kivuttomalla pistolla sormenpäähän, pisara verta testikasettiin – muutaman minuutin kuluttua tiedät vastauksen. Yksinkertaista!

Quicktestin allergiatesti on erittäin luotettava ja turvallinen – se on myös CE-hyväksytty.


Miksi testaisin itseni?

Allergian tunnistaminen voi olla hankalaa, sillä allergian oireet ovat usein samankaltaisia kuin tietyissä virus- tai bakteeritulehduksissa. Yksinkertainen testi voi auttaa sinua havaitsemaan, että olet allerginen jollekin aineelle, ja lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja voi tehdä lisätutkimuksia. Positiivinen testitulos voi auttaa sinua saamaan helpommin ja nopeammin oikeaa hoitoa. Huomio: allergiatestiä ei saa käyttää alle 6-vuotiaille.

Therese

Tässä on koulutettu sairaanhoitajamme Therese, joka tekee erilaisia veri- ja virtsakokeita joka päivä. Sinun turvallisuutesi vuoksi Quicktestillä on aina laillistettu sairaanhoitaja vastaamassa kysymyksiisi. Näin voimme opastaa sinua oikein, jos saat positiivisen testituloksen.