Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Covid19-vasta-aineet
-14%

Covid19-vasta-aineet

  • Tuplapakkaus Covid19-antigeenitestejä
  • Testaa kotona
  • Vastaus muutamassa minuutissa
  • 98,03 % luotettava
  • Lähetetään samana päivänä
  • Euroopassa valmistettu, CE-hyväksytty
  • Suoraan postilaatikkoon

18.90 

Toimitetaan välittömästi

Testaa Covid-19 kotona

Onko sinulla korona? Moni ei tosiasiassa tiedä sitä, etenkään jos oireet ovat lieviä. Tämä voi lisätä infektion leviämistä ja todella vaikuttaa siihen, milloin pääsemme tapaamaan rakkaita ja läheisiämme. Mutta nyt voit testata itsesi kotona ja saada vastauksen vain muutamassa minuutissa!

Meidän Euroopassa valmistetut koronavasta-ainetestimme on 98,03 % luotettava ja sen vuoksi CE-merkitty koodilla 0438. Merkintä tarkoittaa, että testi täyttää kaikki IVD- eli in vitro -testeille asetetut vaatimukset.

Testi suoritetaan työntämällä näytepuikko nenään, pyöräyttämällä sitä varovasti ja ottamalla se ulos. Sitten näytepuikko kastetaan putkeen, jossa on tiettyä laimennusainetta ja pudotetaan 2 pisaraa testikasettiin. Muutaman minuutin kuluttua tulos tulee näkyviin – yli 98 % luotettavana! Testi on tehtävä 5 päivän kuluessa ensimmäisistä oireista tai 7 päivän kuluessa siitä, kun olet ollut kontaktissa sairastuneeseen henkilöön. Helposti sanottuna: meidän testimme kertoo tartunnasta hyvissä ajoin.

Sinun turvallisuutesi vuoksi tämä testi lähetetään aina 2 kappaleen pakkauksena. Saat siis kaksi testiä, mikä voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, jos sinun tarvitsee tehdä testi uudestaan tai testata perheenjäsenesi.

Voiko testiä käyttää, jos on rokotettu?

Kyllä, rokotuksesta huolimatta testi näyttää positiivista tai negatiivista tulosta samalla varmuudella.

 

Tiedot tarkastettu 13.2.2021

Laillistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist

Laillistettu sairaanhoitaja

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram