Tulehduspaketti
CRP-testi
Lansett
pipett
Tulehduspaketti

CRP-testi

Infektio tai tulehdus?

23.95 

  • Tee testi kotona
  • 98 % luotettavuus
  • Vastaus muutamassa minuutissa
  • Ilmainen toimitus
  • Lähetetään samana päivänä
  • Hienotunteinen toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

CRP-testi – tunnistaa infektion tai tulehduksen kehossa

Veressä kehittyvä CRP on proteiini, jonka määrä kehossa lisääntyy infektion tai tulehduksen myötä. Aiemmin käytettiin usein myös nimikettä "senkka", joka on Ruotsissa kehitetty ja löydetty metodi. Nykyään sen sijaan tulehdusta mitataan niin kutsutulla CRP-kokeella. CRP on lyhenne C-reaktiivisesta proteiinista, joka on tärkeä osa immuunipuolustustamme. Yksinkertaisesti ilmaistuna CRP:n määrä siis lisääntyy kehossa infektion tai tulehduksen vuoksi. Siksi CRP-arvon mittaaminen on varma ja luotettava tapa tunnistaa infektio tai tulehdus ajoissa. Ainutlaatuiset ja patentoidut crp-testimme kertovat tuloksen muutamassa minuutissa. Voit tehdä testin samaan tapaan kuin kaikki muutkin testimme: kotona, ja saat vastauksen heti.

Miksi testata CRP-arvo?
Sairaanhoidossa CRP-testi on varsin tavallinen testi, joka tehdään yleensä silloin, kun epäillään infektiota tai tulehdusta. CRP-testiä voi käyttää vakavien, bakteerien aiheuttamien sairauksien tunnistamiseen. CRP-arvoa voi myös käyttää selvittämään, onko kehossa kroonista tulehdusta, kuten nivel- tai suolistotulehduksia. CRP-arvo nousee tavallisesti silloin, kun sairaus on aktiivisessa vaiheessa. Sairaanhoidossa CRP mitataan myös leikkausten jälkeen tulehduksien poissulkemiseksi.

Kotitestillämme saat vastauksen nopeasti – vain nopea ja simppeli pisto sormenpäähän, tippa verta testikasettiin ja muutaman minuutin odotus – saat tuloksen!

Usein kysyttyä CRP-testistämme

Kuinka testi toimii?
Testissä on eri raja-arvoja. Jos CRP-arvosi on esimerkiksi 0–8 mg/l, tietty viiva tulee näkyville testikasettiin. CRP-arvon ollessa 8–40 mg/l välillä, muodostuu tietty viiva, ja jos taso on korkeampi kuin 40 mg/l, näkyy kasetissa tietysti tietty, erilainen viivansa. Näin tulos näkyy selkeästi ja on helposti tulkittavissa.

Kuinka varma tai luotettava tämä testi on verrattuna siihen, joka tehdään terveyskeskuksessa?
Testimme ovat luotettavia, mutta on tärkeää ymmärtää kuinka testit toimivat ja mikä niissä on erona esimerkiksi laboratioriokokeeseen. Yksinkertaistettuna testimme toimii näin:

On olemassa erilaisia kotitestejä, mutta testistä riippumatta niihin tarvitaan ruumiinnesteitä: osa vaatii verta, osa virtsaa, sylkeä tai muita eritteitä esimerkiksi emättimestä. Kun erite osuu testiin, syntyy reaktio, joka antaa tuloksen: positiisen tai negatiivisen. Testiä, joka näyttää positiivista tai negatiivista tulosta, kutsutaan laadulliseksi eli kvalitatiiviseksi testiksi, jossa saat käytännössä vastaukseksi kyllä tai ei. Testi on ”ohjelmoitu” niin kutsuttujen raja-arvojen mukaan, ja jos tulos on yli tai alle ennalta päätetyn raja-arvon, testin tulos on positiivinen. Raja-arvot on päätetty Maailman terveysjärjestö WHO:ssa.

Laboratoriatesti antaa kvantitatiivisen tuloksen, siis sellaisen, jonka saat terveydenhuollossa. Meidän testeissämme on WHO:n raja-arvojen mukainen positiivinen tai negatiivinen tulos, mutta laboratoriosta saat tarkan arvon, esimerkiksi 18,5 mg/l CRP:tä. Tässä tapauksessa meidän testimme olisi näyttänyt kahta viivaa, mikä tarkoittaa, että tulos on positiivinen (ja sinun pitää ottaa yhteyttä lääkäriin). Laboratorio kertoo siis tarkan arvon, meidän testimme ilmaisevat, onko tulos negatiivinen vai positiivinen.

Voiko testejänne käyttää diagnosointiin?
Ei. Testejämme ei käytetä diagnoosien tekemiseen, ne on tarkoitettu ainoastaan viitteellisiksi. Lääkäri on aina se, joka tekee diagnoosin, perustaen sen usein erilaisiin kokeisiin, anamneesiin (terveyshistoriaan) ja kliinisiin tutkimuksiin.

Miksi käyttäisin kotitestiä?
Tähän kysymykseen on monta vastausta. Useimmat asiakkaistamme kokevat, että testeistämme on ollut hyötyä, kun he ovat hakeneet terveydenhuollosta apua. Testillä voi osoittaa, että jokin kehossa ei ole kunnossa, mikä on antanut monelle tunteen siitä että oikean avun hakeminen on helpompaa. Ota siis aina kuva tuloksesta, ja jos se on positiivinen, näytä kuva lääkärille.

Kuinka takaatte testien varmuuden/luotettavuuden?
Seuraamalla ehtoja, jotka vaaditaan CE-hyväksyntään. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että tarjoamme käyttöohjeet yms. sellaisessa muodossa, että ne on helppo ymmärtää – myös ilman terveydenhuollon koulutusta. Testimme on tietysti valmistettu Euroopassa tarkkojen määräysten mukaisesti, mikä antaa sinulle asiakkaana erityisen turvallisen tunteen.

Julkaisutiedot

Tiedot ovat tarkastaneet 16.8.2020

laillistettu lääkäri
laillistettu sairaanhoitaja

Ohjevideo
Tuotetiedot

Tyyppi

Veri

Raja-arvo

8< mg/l

Analysoi

Erityistaso CRP

Luotettavuus

98%

Testitulos/min

5 min
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram