Eturauhastesti
Eturauhastesti
Allergiatesti
pipett
Lansett
Eturauhastesti

Eturauhastesti

Tarkkaile eturauhastasi

19.95 

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Eturauhastesti

Vastaus viidessä minuutissa – näin eturauhastesti toimii

Käytkö pissalla usein? Ehkä suihkusi on epätavallisen heikko? Se voi johtua monista eri asioista, mutta kohonneen PSA-arvon havaitseminen aikaisessa vaiheessa antaa sinulle hyvät mahdollisuudet saada oikeaa hoitoa oikeaan aikaan. Testillämme saat vastauksen viidessä minuutissa. Mikäli sinulla on jonkinlainen muutos eturauhasessa, prostataspesifisen antigeenin (PSA) pitoisuus veressäsi nousee. Tämän PSA-pitoisuuden voi itse mitata vaivattomasti kotona Quicktestin eturauhastestillä. Siihen kuluu aikaa vain 10-15 minuuttia ja saat suoran vastauksen siihen, onko PSA-pitoisuus normaali vai kohonnut. Testi tehdään yksinkertaisesti sormeen pistämällä.

Eturauhastesti on hyvin varma ja sitä on käytetty terveydenhuollossa noin kymmenen vuotta. Se on CE-merkitty ja antaa säännöllisessä käytössä sinulle mahdollisuuden havaita mahdolliset muutokset eturauhasessa hyvissä ajoin.

Löydät lisätietoa Quicktestin eturauhastestin toiminnasta manuaalista.

 

Miksi minun pitäisi testata itseni?

Joka päivä 25-30 ruotsalaismiestä saa tietää sairastavansa eturauhassyöpää. Se on yleisin syöpälaji ja siihen sairastuvat tavallisesti miehet 45 vuodesta ylöspäin.

Eturauhassyövän ennuste vaihtelee ja riippuu osittain potilaan iästä ja osittain siitä, miten pitkälle tauti on ehtinyt levitä. Siten selviytymisen mahdollisuutta parantaa syövän toteaminen niin aikaisin kuin mahdollista. Yksinkertainen kotitesti joka tehdään kerran vuodessa voi tehdä eron.

Hyvänlaatuinen eturauhasvaiva ei ole hengenvaarallinen, mutta oireet voivat häiritä elämänlaatua. Sitä paitsi on olemassa riski pahanlaatuiseen eturauhasen liikakasvuun hyvänlaatuisen sivussa. Yksinkertainen testi joka tehdään kerran vuodessa tekee eron.

Ohjevideo

Tyyppi

Blod

Raja-arvo

4 ng/ml

Analysoi

PSA nivå

Luotettavuus

88%

Testitulos/min

10 min
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram