+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Eturauhastesti

Tarkkaile eturauhastasi

prostatatest
pipett
lansett
  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

19.95
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Video
Video
+

Eturauhastesti


Vastaus viidessä minuutissa – näin eturauhastesti toimii

Käytkö pissalla usein? Ehkä suihkusi on epätavallisen heikko? Se voi johtua monista eri asioista, mutta kohonneen PSA-arvon havaitseminen aikaisessa vaiheessa antaa sinulle hyvät mahdollisuudet saada oikeaa hoitoa oikeaan aikaan. Testillämme saat vastauksen viidessä minuutissa. Mikäli sinulla on jonkinlainen muutos eturauhasessa, prostataspesifisen antigeenin (PSA) pitoisuus veressäsi nousee. Tämän PSA-pitoisuuden voi itse mitata vaivattomasti kotona Quicktestin eturauhastestillä. Siihen kuluu aikaa vain 10-15 minuuttia ja saat suoran vastauksen siihen, onko PSA-pitoisuus normaali vai kohonnut. Testi tehdään yksinkertaisesti sormeen pistämällä.

Eturauhastesti on hyvin varma ja sitä on käytetty terveydenhuollossa noin kymmenen vuotta. Se on CE-merkitty ja antaa säännöllisessä käytössä sinulle mahdollisuuden havaita mahdolliset muutokset eturauhasessa hyvissä ajoin.

Löydät lisätietoa Quicktestin eturauhastestin toiminnasta manuaalista.


Miksi minun pitäisi testata itseni?

Joka päivä 25-30 ruotsalaismiestä saa tietää sairastavansa eturauhassyöpää. Se on yleisin syöpälaji ja siihen sairastuvat tavallisesti miehet 45 vuodesta ylöspäin.

Eturauhassyövän ennuste vaihtelee ja riippuu osittain potilaan iästä ja osittain siitä, miten pitkälle tauti on ehtinyt levitä. Siten selviytymisen mahdollisuutta parantaa syövän toteaminen niin aikaisin kuin mahdollista. Yksinkertainen kotitesti joka tehdään kerran vuodessa voi tehdä eron.

Hyvänlaatuinen eturauhasvaiva ei ole hengenvaarallinen, mutta oireet voivat häiritä elämänlaatua. Sitä paitsi on olemassa riski pahanlaatuiseen eturauhasen liikakasvuun hyvänlaatuisen sivussa. Yksinkertainen testi joka tehdään kerran vuodessa tekee eron.