+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

19.95
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Tuotetiedot
Tuotetiedot
+
Tyyppi
Veri
Raja-arvo
Erityistaso
Analysoi
IgA-tyypin t-TG
Luotettavuus
97%
Testitulos/min
15
Video
Video
+

Tyyppi

Raja-arvo

Analysoi

Luotettavuus

Testitulos/min

Veri
Erityistaso
IgA-tyypin t-TG
97%
15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toimi näin

Manual icon 1
Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
Manual icon 2
Pudota testikasettiin
Manual icon 3
Tarkista testitulos

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa – näin gluteenitesti toimii

Onko sinulla vatsavaivoja ruokailun jälkeen? Alkaako mahassa kuplia, kun olet syönyt? Oletko epätavallisen väsynyt, välinpitämätön ja kärsit ehkä ripulista ja pahoinvoinnista? Gluteeniyliherkkyyden oireet ovat moninaiset – yksinkertaisella verikokeella saat välittömästi vastauksen. Voit tehdä testin kotona ja saat vastauksen heti. Testi tehdään pistämällä sormenpäähän ja pudottamalla pisara verta testikasettiin – sitten vain tarkistat testin tuloksen. Kaikki, mitä tarvitset, löytyy paketista. Huomio: Testi tulee tehdä, kun on saatu oireita tavallisista ruoka-aineista (ei siis gluteenitonta ruokavaliota noudatettaessa).

Quicktestin gluteenitesti tunnistaa verestä IgA-tyypin anti-kudostransglutaminaasi (t-TG)-vasta-aineet, jotka liittyvät suoraan gluteeniyliherkkyyteen ja keliakiaan. Testi on erittäin luotettava, sen varmuus on 97 %. Testiä on käytetty terveydenhuollossa kymmenen vuotta, ja se on CE-hyväksytty .

Lisää tietoa Quictestin gluteenitestin toiminnasta löydät käyttöohjeesta.

Miksi testaisin itseni?

Gluteeniyliherkkyydestä kärsiminen vaikuttaa elämänlaatuun, ja monet voivat turhaan huonosti. Ruokavalion muutos voi parantaa arkea huomattavasti. Gluteeniyliherkkyys (keliakia) on pitkäaikainen autoimmuunisairaus joka kehittyy ohutsuolessa. Noin 1 % koko maailman väestöstä kärsii gluteeniyliherkkyydestä. Tavallisia oireita ovat krooninen ripuli, vatsakipu, ilmavaivat, laihtuminen ja anemia, osteoporoosi, äärimmäinen väsymys ja jopa lapsen kasvun hidastuminen. Tällä hetkellä ainut hoito diagnosoituun gluteeniyliherkkyyteen on tiukka gluteeniton ruokavalio.

Therese

Tässä on koulutettu sairaanhoitajamme Therese, joka tekee erilaisia veri- ja virtsakokeita joka päivä. Sinun turvallisuutesi vuoksi Quicktestillä on aina laillistettu sairaanhoitaja vastaamassa kysymyksiisi. Näin voimme opastaa sinua oikein, jos saat positiivisen testituloksen.