Gluteenitesti
Gluteenitesti
Allergiatesti
pipett
Lansett
Gluteenitesti

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa

19.95 

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa – näin gluteenitesti toimii

Onko sinulla vatsavaivoja ruokailun jälkeen? Alkaako mahassa kuplia, kun olet syönyt? Oletko epätavallisen väsynyt, välinpitämätön ja kärsit ehkä ripulista ja pahoinvoinnista? Gluteeniyliherkkyyden oireet ovat moninaiset – yksinkertaisella verikokeella saat välittömästi vastauksen. Voit tehdä testin kotona ja saat vastauksen heti. Testi tehdään pistämällä sormenpäähän ja pudottamalla pisara verta testikasettiin – sitten vain tarkistat testin tuloksen. Kaikki, mitä tarvitset, löytyy paketista. Huomio: Testi tulee tehdä, kun on saatu oireita tavallisista ruoka-aineista (ei siis gluteenitonta ruokavaliota noudatettaessa).

Quicktestin gluteenitesti tunnistaa verestä IgA-tyypin anti-kudostransglutaminaasi (t-TG)-vasta-aineet, jotka liittyvät suoraan gluteeniyliherkkyyteen ja keliakiaan. Testi on erittäin luotettava, sen varmuus on 97 %. Testiä on käytetty terveydenhuollossa kymmenen vuotta, ja se on CE-hyväksytty .

Lisää tietoa Quictestin gluteenitestin toiminnasta löydät käyttöohjeesta.

Miksi testaisin itseni?

Gluteeniyliherkkyydestä kärsiminen vaikuttaa elämänlaatuun, ja monet voivat turhaan huonosti. Ruokavalion muutos voi parantaa arkea huomattavasti. Gluteeniyliherkkyys (keliakia) on pitkäaikainen autoimmuunisairaus joka kehittyy ohutsuolessa. Noin 1 % koko maailman väestöstä kärsii gluteeniyliherkkyydestä. Tavallisia oireita ovat krooninen ripuli, vatsakipu, ilmavaivat, laihtuminen ja anemia, osteoporoosi, äärimmäinen väsymys ja jopa lapsen kasvun hidastuminen. Tällä hetkellä ainut hoito diagnosoituun gluteeniyliherkkyyteen on tiukka gluteeniton ruokavalio.

Ohjevideo
Tuotetiedot

Tyyppi

Veri

Raja-arvo

Erityistaso

Analysoi

IgA-tyypin t-TG

Luotettavuus

97%

Testitulos/min

15
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram