Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Gluteenitesti

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

19.95 

Toimitetaan välittömästi
Video
Lataa käyttöohje
Tuotetiedot

Tuotetiedot

Tyyppi

Veri

Raja-arvo

Erityistaso

Analysoi

IgA-tyypin t-TG

Luotettavuus

97%

Testitulos/min

15

Toimi näin

1. Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
2. Pudota testikasettiin
2. Tarkista testitulos

Gluteenitesti

Vastaus muutamassa minuutissa – näin gluteenitesti toimii

Onko sinulla vatsavaivoja ruokailun jälkeen? Alkaako mahassa kuplia, kun olet syönyt? Oletko epätavallisen väsynyt, välinpitämätön ja kärsit ehkä ripulista ja pahoinvoinnista? Gluteeniyliherkkyyden oireet ovat moninaiset – yksinkertaisella verikokeella saat välittömästi vastauksen. Voit tehdä testin kotona ja saat vastauksen heti. Testi tehdään pistämällä sormenpäähän ja pudottamalla pisara verta testikasettiin – sitten vain tarkistat testin tuloksen. Kaikki, mitä tarvitset, löytyy paketista. Huomio: Testi tulee tehdä, kun on saatu oireita tavallisista ruoka-aineista (ei siis gluteenitonta ruokavaliota noudatettaessa).

Quicktestin gluteenitesti tunnistaa verestä IgA-tyypin anti-kudostransglutaminaasi (t-TG)-vasta-aineet, jotka liittyvät suoraan gluteeniyliherkkyyteen ja keliakiaan. Testi on erittäin luotettava, sen varmuus on 97 %. Testiä on käytetty terveydenhuollossa kymmenen vuotta, ja se on CE-hyväksytty .

Lisää tietoa Quictestin gluteenitestin toiminnasta löydät käyttöohjeesta.

Miksi testaisin itseni?

Gluteeniyliherkkyydestä kärsiminen vaikuttaa elämänlaatuun, ja monet voivat turhaan huonosti. Ruokavalion muutos voi parantaa arkea huomattavasti. Gluteeniyliherkkyys (keliakia) on pitkäaikainen autoimmuunisairaus joka kehittyy ohutsuolessa. Noin 1 % koko maailman väestöstä kärsii gluteeniyliherkkyydestä. Tavallisia oireita ovat krooninen ripuli, vatsakipu, ilmavaivat, laihtuminen ja anemia, osteoporoosi, äärimmäinen väsymys ja jopa lapsen kasvun hidastuminen. Tällä hetkellä ainut hoito diagnosoituun gluteeniyliherkkyyteen on tiukka gluteeniton ruokavalio.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram