Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Iso testisetti
Rauta & Kilpirauhastesti
Kilpirauhastesti
Iso testisetti
Diabetestesti
Verta ulosteessa -testi
Tulehduspaketti
Maksatesti
-13%
Iso testisetti

Iso testisetti

129.50 

  • Testaa raudanpuutetta, kilpirauhasta, D-vitamiinia, diabetesta, verta ulosteessa, CRP: tä & maksa-arvoja
  • Helppo testaus kotona
  • Vastaus muutamassa minuutissa
  • CE-merkitty

Quicktest Iso testisetti on tarkoitettu niille, jotka haluavat tehdä perustarkastuksen terveydentilastaan. Iso testisetti sisältää itsetestit yleisimpien sairauksien ja tilojen tunnistamiseksi.

100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Yleisten sairauksien ja puutosten monitesti

Tunnetko olosi väsyneeksi, nälkäiseksi tai yleisesti ottaen huonoksi? Silloin Iso testisetti voisi olla sinua varten. Kaikki testit tehdään kätevästi ja helposti kotoa käsin. Isoon testisettiin sisältyy raudanpuutetesti, kilpirauhastesti, D-vitamiinitesti, maksatesti, CPR-testi, diabetestesti ja ulosteveritesti. Kaikki testit tehdään kätevästi ja helposti kotoa käsin.

Raudanpuutetesti

Raudanpuutetesti osoittaa, onko sinulla alhainen ferritiinitaso, joka on elimistön rautavarasto. Alhainen ferritiinitaso tarkoittaa raudanpuutetta, joka voi johtaa alhaiseen hemoglobiinitasoon ja riskiin heikentyneestä hapenottokyvystä sekä suorituskyvystä.

Kilpirauhastesti

Kilpirauhastesti osoittaa, onko kilpirauhasesi vajaatoiminnassa tai onko sinulla Hypotyreoosi. Tämä on varsin yleistä, ja kilpirauhasongelmia kutsutaankin usein "piilotetuksi kansantaudiksi". Kilpirauhassairautta voi olla vaikea havaita pelkkien oireiden perusteella, sillä yleisimmät oireet ovat hyvin yleisiä.

D-vitamiinitesti

D-vitamiinitesti osoittaa alhaisen D-vitamiinipitoisuuden. D-vitamiinin puute on hyvin yleinen puutostila, erityisesti Pohjois-Euroopassa asuville.

Maksatesti

Maksatesti osoittaa, tuottaako maksasi epätavallisen korkeita ALT- ja AST-pitoisuuksia, jotka ovat erityisiä maksaentsyymejä. Kohonneet arvot voivat olla merkki maksavauriosta ja/tai maksasairaudesta, joka johtuu esimerkiksi liiallisesta alkoholin käytöstä. Myös tietyt lääkkeet voivat aiheuttaa kohonneita arvoja.

CRP-testi

CRP-testi osoittaa, onko elimistössäsi meneillään infektio tai tulehdus. Se on yksi yleisimmistä terveyskeskuksissa ja päivystyspoliklinikoilla tehtävistä testeistä. Huomioithan, että kohonnut CRP ei ole sairaus vaan terveydentila, mutta se on selvä merkki siitä, että elimistössäsi on jotain vialla.

Diabetestesti

Diabetestesti on kätevä virtsatesti, joka reagoi virtsan glukoosiin ja ketoaineisiin. Näitä parametreja käytetään yhdessä muiden testien kanssa diabeteksen diagnosoimiseksi.

Verta ulosteessa

Tällä testillä havaitaan veren esiintyminen ulosteessa. Veri ulosteessa voi myös olla merkki vakavasta sairaudesta, ja lääkärin on aina tutkittava sitä tarkemmin.

 

Tiedot tarkistettu 11.6.2022

Laillistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist

Laillistettu sairaanhoitaja

Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram