Iso testisetti
Pieni testisetti
Iso testisetti
Iso testisetti
Rauta, kilpirauhasarvot & diabetes
Verta ulosteessa -testi
Tulehduspaketti
Iso testisetti
-13%
Iso testisetti

Iso testisetti

129.50 

  • Testaa raudanpuute, kilpirauhasarvot, D-vitamiini, diabetes, veri ulosteessa, CRP ja maksa-arvot
  • Vastaus 5 minuutissa
  • 100 % tyytyväisyystakuu
  • Luotettava – käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Ison testisetin avulla voit testata tavallisimpia sairauksia ja oireita. Tunnetko olosi väsyneeksi, uneliaaksi ja muutenkin huonoksi? Tämä yhdistelmäpaketti voisi sopia sinulle.

Raudanpuutostestin avulla voit selvittää, ovatko ferritiiniarvosi alhaiset. Veren rautavarastojen vähyys voi aiheuttaa päänsäryn ja väsymyksen lisäksi monia muita oireita. Kilpirauhastesti tunnistaa kilpirauhasen vajaatoiminnan. Kilpirauhasen vajaatoiminta on varsin tavallinen vaiva, ja sitä kutsutaankin "piileväksi kansantaudiksi". Näiden suosittujen testien lisäksi saat myös D-vitamiinitestin. D-vitamiinin puutos on erittäin yleistä etenkin meillä Pohjois-Euroopan asukkailla. Diabetestesti on simppeli virtsakoe, joka reagoi virtsan glukoosi- ja ketoniarvoihin.

Verta ulosteessa? Se voi usein johtua peräpukamista, jotka aiheuttavat pientä verenvuotoa. Jos testitulos on positiivinen, tulee syy kuitenkin aina tutkia varmuuden varalta.

CRP-testi – sinulle on varmasti tehty tämä testi joskus, vaikket tietäisi siitä. CRP-arvo tunnetaan myös "senkkana", ja se on yksi yleisimpiä kokeita, joita terveydenhuollossa tai päivystyksessä tehdään. Testi näyttää, jos kehossasi on tulehdustila. Huomaa, että tulehdus itsessään ei ole sairaus, vaan yleensä merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa.

Maksatesti kertoo, tuottaako maksasi epänormaalin korkeita määriä ALT- tai AST-maksaentsyymejä. Korkeat pitoisuudet voivat olla merkki esimerkiksi alkoholin liikakäytöstä, mutta myös lääkkeet voivat aiheuttaa korkeita maksa-arvoja.

Tiedot tarkistettu 11.6.2021

Laillistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist

Laillistettu sairaanhoitaja

Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram