Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Iso testisetti
-13%

Iso testisetti

  • Testaa raudanpuute, kilpirauhasarvot, D-vitamiini, diabetes, veri ulosteessa, CRP ja maksa-arvot
  • Vastaus 5 minuutissa
  • 100 % tyytyväisyystakuu
  • Luotettava – käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

129.50 

Toimitetaan välittömästi

Ison testisetin avulla voit testata tavallisimpia sairauksia ja oireita. Tunnetko olosi väsyneeksi, uneliaaksi ja muutenkin huonoksi? Tämä yhdistelmäpaketti voisi sopia sinulle.

Raudanpuutostestin avulla voit selvittää, ovatko ferritiiniarvosi alhaiset. Veren rautavarastojen vähyys voi aiheuttaa päänsäryn ja väsymyksen lisäksi monia muita oireita. Kilpirauhastesti tunnistaa kilpirauhasen vajaatoiminnan. Kilpirauhasen vajaatoiminta on varsin tavallinen vaiva, ja sitä kutsutaankin "piileväksi kansantaudiksi". Näiden suosittujen testien lisäksi saat myös D-vitamiinitestin. D-vitamiinin puutos on erittäin yleistä etenkin meillä Pohjois-Euroopan asukkailla. Diabetestesti on simppeli virtsakoe, joka reagoi virtsan glukoosi- ja ketoniarvoihin.

Verta ulosteessa? Se voi usein johtua peräpukamista, jotka aiheuttavat pientä verenvuotoa. Jos testitulos on positiivinen, tulee syy kuitenkin aina tutkia varmuuden varalta.

CRP-testi – sinulle on varmasti tehty tämä testi joskus, vaikket tietäisi siitä. CRP-arvo tunnetaan myös "senkkana", ja se on yksi yleisimpiä kokeita, joita terveydenhuollossa tai päivystyksessä tehdään. Testi näyttää, jos kehossasi on tulehdustila. Huomaa, että tulehdus itsessään ei ole sairaus, vaan yleensä merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa.

Maksatesti kertoo, tuottaako maksasi epänormaalin korkeita määriä ALT- tai AST-maksaentsyymejä. Korkeat pitoisuudet voivat olla merkki esimerkiksi alkoholin liikakäytöstä, mutta myös lääkkeet voivat aiheuttaa korkeita maksa-arvoja.

Tiedot tarkistettu 11.6.2021

Laillistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist

Laillistettu sairaanhoitaja

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram