Juuri nyt! Osta haluamasi testi ja saat Covid19-antigeenitestejä ilmaiseksi!

Jäykkäkouristusrokotussuoja

Jäykkäkouristusrokotussuoja

27.90 

  • Osoittaa rokotussuojan jäykkäkouristusta vastaan
  • Testausmenetelmä: verikoe sormesta
  • Helppo testaus kotona
  • Vastaus muutamassa minuutissa

Oletko suojattu jäykkäkouristusta vastaan? Itse asiassa monet ihmiset eivät tiedä. Tämä testi osoittaa, onko sinulla riittävä määrä spesifisiä vasta-aineita jäykkäkouristusta vastaan eli onko sinulla täysi rokotussuoja jäykkäkouristusta vastaan.

 

Jäykkäkouristusrokotussuoja

27.90 

Tuotteen esittely

Oletko suojattu jäykkäkouristusta vastaan?

Itse asiassa monet ihmiset eivät tiedä. Tämä testi osoittaa, onko sinulla riittävä määrä spesifisiä vasta-aineita jäykkäkouristusta vastaan eli onko sinulla täysi rokotussuoja jäykkäkouristusta vastaan. Jäykkäkouristus on erittäin vakava haavainfektiotauti, joka voi johtaa pitkittyneeseen sairaalahoitoon ja sen seurauksiin, jotka voivat olla hengenvaarallisia. Hoitamaton jäykkäkouristustartunta on hyvin vakava.

Testi on tarkoitettu niille, jotka haluavat selvittää, tarvitseeko he jäykkäkouristusrokotteen tehosterokotuksen. THL suosittelee, että aikuiset, jotka ovat saaneet perusrokotuksen, ottavat tehosterokotuksen 20 vuoden välein. Monet muut Euroopan maat suosittelevat tehosteannosta 10 vuoden välein.

Miksi kannattaa testata jäykkäkouristusrokotuksen suoja?

Koska jäykkäkouristus ei anna immuniteettia, rokotus on ainoa tapa ehkäistä tauti. Rokotussuoja tarkistetaan mittaamalla verinäytteestä tetanuksen vasta-aineiden pitoisuus. Quicktestin jäykkäkouristusrokotussuojan itsetesti on yksinkertainen mutta tehokas pikatesti, jolla voidaan arvioida, onko jäykkäkouristusrokotussuojasi riittävä vai ei. Negatiivinen tulos tarkoittaa, että tetanuksen vasta-aineita ei ole (tai niitä ei ole riittävästi) ja että sinulla ei siten ole suojaa jäykkäkouristusta vastaan. Ota yhteys lääkäriin tai rokotuskeskukseen jäykkäkouristusrokotuksen saamiseksi ja suojan palauttamiseksi.

Mikä on jäykkäkouristus ja mikä sen aiheuttaa?

Jäykkäkouristuksen aiheuttaa Clostridium tetani -bakteerin tuottama toksiini. Bakteeria esiintyy eläinten ruoansulatuskanavassa, eläinten ulosteissa ja maaperässä, erityisesti viljelysmaassa. Jos saat haavan, tämä bakteeri voi päästä kehoosi ja aiheuttaa oireita, kuten kivuliaita, krampinomaisia lihassupistuksia ja kouristuksia. Jäykkäkouristuskohtauksia voi esiintyä, vaikka näkyviä haavoja ei olekaan.

Lue lisää...
Usein kysytyt kysymykset

Miten testi toimii?

Elimistö on suojattu jäykkäkouristusta vastaan, kun immunologisen järjestelmän aikaisemmasta rokotuksesta tuottamia vasta-aineita on veressä riittävästi. Quicktestin jäykkäkouristusrokotussuojan itsetestillä mitataan näitä vasta-aineita ja se on positiivinen, jos niitä on riittävästi (>0,1 IU/ml WHO:n määrityksen mukaan).

Milloin testi on suoritettava?

Testi voidaan tehdä mihin aikaan päivästä tahansa. Rokotuksen antama immunologinen suoja suojaa tehokkaasti noin 10 vuoden ajan. Tällä testillä voidaan tarkistaa, että rokotussuoja on edelleen tehokas (jopa muutaman vuoden kuluttua rokotuksesta), tai tarkistaa rokotussuoja akuutin vamman yhteydessä muutama tunti onnettomuuden jälkeen.

Mitä teen, jos testi on positiivinen?

Positiivinen tulos tarkoittaa, että jäykkäkouristustoksiinin vasta-aineita on riittävä määrä suojaamaan loukkaantumisen varalta. Testi suositellaan tehtäväksi säännöllisesti, jos rokotus on tehty yli 5 vuotta sitten.

Mitä teen, jos testi on negatiivinen?

Jos tulos on negatiivinen, se tarkoittaa, että jäykkäkouristusta vastaan ei ole suojaa ja sinun on otettava rokotus. Jos sinulla on haava, voit saada jäykkäkouristusprofylaksin. On suositeltavaa, että otat yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon ammattihenkilöön, jos loukkaannut, jotta voidaan arvioida, onko tämä asianmukaista.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Jäykkäkouristusrokotussuoja

27.90 

  • Osoittaa rokotussuojan jäykkäkouristusta vastaan
  • Testausmenetelmä: verikoe sormesta
  • Helppo testaus kotona
  • Vastaus muutamassa minuutissa

Oletko suojattu jäykkäkouristusta vastaan? Itse asiassa monet ihmiset eivät tiedä. Tämä testi osoittaa, onko sinulla riittävä määrä spesifisiä vasta-aineita jäykkäkouristusta vastaan eli onko sinulla täysi rokotussuoja jäykkäkouristusta vastaan.

 

100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram