Kalprotektiinitesti - Ongelmia suoliston kanssa?

Kalprotektiinitesti

Ongelmia suoliston kanssa?

19.90 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdää kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea toimitus
  • CE-merkitty

 

100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Testaa itsesi suolistotulehduksen varalta

Quicktestin Kalprotektintestillä saat nopean ja luotettavan tuloksen. Yksinkertainen ulostetesti havaitsee kohonneet kalprotektiinipitoisuudet, jotka voivat johtaa tulehdukselliseen suolistosairauteen. Testin teet kotona rauhassa ja kiirehtimättä.

Tulehdukselliset suolistosairaudet lisääntyvät, kuten Crohnin tauti ja haavainen paksusuolitulehdus. Monilla ihmisillä joilla on toiminnallinen suolistosairaus IBS (irritable bowel syndrome), ärtyvän suolen oireyhtymä sekä yliherkkä suoli, joutuvat tarpeettomiin invasiivisiin sairaalatutkimuksiin ennen kuin heidän tilansa diagnosoidaan. Ulosteen kalprotektiinin testaaminen, jolla voidaan havaita tulehduksellisen suolistosairauden, voi johtaa siihen, että useammille ihmisille diagnosoidaan IBS, mikä vähentää sekä testien tarvetta että niiden aiheuttamia riskejä.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin testin pitäisi tehdä?

CALPROTECTIN’ALERT®-testi voidaan tehdä, kun vatsakipua tai ripulia esiintyy jatkuvasti (vähintään 4 viikkoa) tai toistuvasti (2 jaksoa 6 kuukauden aikana tai useammin). Peräsuolen verenvuoto, laihtuminen tai anemia voivat myös lisätä suolistotulehduksen (IBD) todennäköisyyttä. Testi voidaan tehdä mihin aikaan päivästä tahansa. Testiä ei voi tehdä nestemäiselle ulostenäytteellä. Jos sinulla on nestemäistä ulostetta, (ripuli jne.) sinun tulee neuvotella lääkärisi kanssa ennen testin suorittamista. Ihmisille, joiden sukulaisilla on krooninen tulehduksellinen suolistosairaus, suositellaan säännöllisiä testejä.

Miten testaaminen tapahtuu?

Testin teet kotona rauhassa ja kiirehtimättä 96,4 %:n luotettavuudella! Ota ulostenäyte erityisellä keräilyliuskalla. Kerää ulosteet kolmesta eri paikasta keräystikulla ja laita näyte laimennuspulloon uuttoliuoksen kera. Ravista. Neste pudotetaan testikasettiin. Tulos on luettavissa 10 minuutin kuluttua.

Mitä minun pitää tehdä, jos tulos on positiivinen?

Jos tulos on positiivinen on suuri todennäköisyys, että sinulla on tulehduksellinen suolistosairaus IBD. Tällöin sinun on käännyttävä lääkärin puoleen. Tämän jälkeen lääkäri päättää lisätutkimuksista.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos tulos on negatiivinen?

Jos tulos on negatiivinen, se tarkoittaa, että et todennäköisesti kärsi tulehduksellisesta suolistosairaudesta IBD:stä. Jos oireet kuitenkin jatkuvat, ongelmat voivat johtua toiminnallisesta suolistosairaudesta IBS:stä ja tällöin sinun on otettava yhteys lääkäriin. Tämän jälkeen lääkäri päättää lisätutkimuksista.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram