Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Ketoositesti
Ketoositesti
Ketoositesti

Ketoositesti

69.95 

  • Tarkka arvo esitetään
  • Korkea luotettavuus
  • Tulos sekunneissa
  • CE-merkitty
  • Voidaan uudelleenkäyttää
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Ketoositesti kotona

Ketoosi on tila, jossa elimistö käyttää rasvaa energiana hiilihydraattien sijaan. Tämä tapahtuu esimerkiksi paastottaessa tai vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Vähentämällä rajusti hiilihydraattien määrää ruokavaliossa tai paaston aikana, saat kehon ketoositilaan.

Kun elimistö ei saa tarpeeksi hiilihydraatteja, se joutuu käyttämään glykogeenia pitämään verensokeria vakaana, glykogeeni varastoituu maksaan sekä lihaksiin. Jonkin ajan kuluttua keho on kuluttanut nämä varastot ja keho menee ketoosiin, eli keho polttaa vain rasvaa. Usein ketoositilan tunnistaa itse, mutta tietääksesi tarkemmin, voit helposti mitata tämän Quicktest X6-laitteella. Nyrkkisääntö on, että olet ketoositilassa kun sinulla on 0,5 mmol ketoneja tai enemmän. Quicktest X6 -ketoositestillä ketoositasosi mitataan +/- 0,1 mmol/l tarkkuudella.

Huomioi, että tätä ruokavaliota eivät saa käyttää diabetesta sairastavat tai ne, jotka epäilevät sairastavansa ensimmäisen asteen diabetesta. Kaikki sisältyy 5 ketoositestin suorittamista varten; 5kpl ketoosiliuskaa, 6kpl lansettia (yksi ylimääräinen) sekä Quicktest X6-laite.

Tarkistettu 30.3.2022
Lailistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist
Lailistettu Sairaanhoitaja

Ohjevideo
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram