quicktest_ketotest_v3
quicktest_ketotest
quicktest_ketotest_v3

Ketoositesti - 5 kpl

63.90 

  • Tarkka arvo esitetään
  • Korkea luotettavuus
  • Tulos sekunneissa
  • CE-merkitty
  • Voidaan uudelleenkäyttää

 

100% Tyytyväisyystakuu

Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus

x

Ketoositesti - 5 kpl

63.90 

x
Tuotteen esittely

Ketoositesti kotona

Ketoosi on tila, jossa elimistö käyttää rasvaa energiana hiilihydraattien sijaan. Tämä tapahtuu esimerkiksi paastottaessa tai vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Vähentämällä rajusti hiilihydraattien määrää ruokavaliossa tai paaston aikana, saat kehon ketoositilaan.

Kun elimistö ei saa tarpeeksi hiilihydraatteja, se joutuu käyttämään glykogeenia pitämään verensokeria vakaana, glykogeeni varastoituu maksaan sekä lihaksiin. Jonkin ajan kuluttua keho on kuluttanut nämä varastot ja keho menee ketoosiin, eli keho polttaa vain rasvaa. Usein ketoositilan tunnistaa itse, mutta tietääksesi tarkemmin, voit helposti mitata tämän Quicktest X6-laitteella. Nyrkkisääntö on, että olet ketoositilassa kun sinulla on 0,5 mmol ketoneja tai enemmän. Quicktest X6 -ketoositestillä ketoositasosi mitataan +/- 0,1 mmol/l tarkkuudella.

Huomioi, että tätä ruokavaliota eivät saa käyttää diabetesta sairastavat tai ne, jotka epäilevät sairastavansa ensimmäisen asteen diabetesta. Kaikki sisältyy 5 ketoositestin suorittamista varten; 5kpl ketoosiliuskaa, 6kpl lansettia (yksi ylimääräinen) sekä Quicktest X6-laite.

Tarkistettu 30.3.2022
Lailistettu lääkäri Fredrik Lönnqvist
Lailistettu Sairaanhoitaja

Lue lisää...
Ohjevideo
Ohjekirja
Lääkäri kertoo

Ketonit muodostuvat rasvan hajoamisen aikana, joka tapahtuu nälänhädän, paaston tai pitkittyneen liikunnan aikana.
Sekä aivot että lihakset käyttävät ketoaineita energianlähteenä, kun elimistöstä loppuvat hiilihydraatit. Veren ketoainepitoisuuksia käytetään muun muassa mittarina, joka osoittaa kykyä kestää.

Fredrik Lönnqvist

Laillistettu lääkäri

Asiakaskokemuksia

5

(4)

Tobbe
Erinomainen instrumentti! Harrastan paljon liikuntaa ja juoksen joskus ketoosia, erittäin jännittävää seurata milloin olet ketoosissa ja mitä arvoja saat. Huomaan, että ketoosiin pääseminen kestää hieman kauemmin, jos olen syönyt edellisenä päivänä liikaa hiilihydraatteja. Opettavaista ja hauskaa samaan aikaan! 5/5 tästä! :)
Stellan
Olin yllättynyt siitä, kuinka kauan ketoosiin pääseminen todella kestää. Tein paaston ja 24 tunnin kuluttua se näytti 1,2 mmol/l. Tein paaston toisena päivänä ja sitten se näytti 2,4 mmol/l. Pidän tästä, todella hauska seurata!
Markus
Voin vain sanoa, että olin yllättynyt siitä, kuinka kauan minulta kestää päästä ketoosiin, kumppanillani se menee hieman nopeammin... mutta ehdottomasti mielenkiintoista. Ehkä voisitte harkita isojen pakkausten tarjoamista liuskoihin?! ;)
Jasmine Andersson
Ehkä käyn liian usein, mutta sitä on todella hauska seurata, varsinkin kun urheilen.
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Ketoositesti - 5 kpl

5

(4)

63.90 

  • Tarkka arvo esitetään
  • Korkea luotettavuus
  • Tulos sekunneissa
  • CE-merkitty
  • Voidaan uudelleenkäyttää

 

x
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram