Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Kilpirauhastesti
-23%

Kilpirauhastesti

Kilpirauhanen on tärkeä - testaa täällä

  • Ruotsin myydyin
  • Vastaus viidessä minuutissa
  • 95,5% luotettava
  • 100 % asiakastyytyväisyystakuu
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Suoraan postilaatikkoon

19.95 

Toimitetaan välittömästi
Video
Lataa käyttöohje

Kilpirauhastesti

95,5% luotettava - suora vastaus - näin kilpirauhastesti toimii

Tunnetko olosi veltoksi, huimaavaksi tai voimattomaksi - ehkäpä ystäväsi ja perheesi valittavat mielialan vaihteluistasi? Se voi johtua epätasapainosta kilpirauhasessasi. Testimme voi antaa sinulle vastauksen siihen, miksi voit niin kuin voit. Jos kilpirauhasesi on ali- tai yliaktiivinen, tai vaihtoehtoisesti suurentunut, se vaikuttaa veresi TSH-hormonipitoisuuteen. Voit mitata tämän hormonipitoisuuden itse kilpirauhastestillämme, joka tehdään sormeen pistämällä. Testiin kuluu aikaa vain 10-15 minuuttia ja se antaa sinulla nopean ja yksinkertaisen tuloksen kilpirauhasesti tilasta.

Quicktestin kilpirauhastesti on hyvin varma ja CE-merkitty. Se on ollut käytössä terveydenhuollossa noin kymmenen vuotta, ja sillä voidaan havaita muutokset potilaiden kilpirauhasen toiminnassa nopeasti ja yksinkertaisesti.

Lisää tietoa Quicktestin kilpirauhastestin toiminnasta löydät manuaalista.

Miksi minun tulisi testata itseni?

Voi olla vaikeaa havaita kilpirauhassairaus pelkästään oireiden perusteella, koska tavallisimmat oireet ovat hyvin yleisluontoisia. Kilpirauhastestillä saat kuitenkin selvän vastauksen siihen, johtuuko painonvaihtelusi/väsymyksesi/haluttomuutesi/huimauksesi kilpirauhasen häiriöstä vaiko ei. Se merkitsee, että voit helpommin hakeutua hoitoon ja saada oikeanlaista hoitoa. Se on tärkeää, sillä jotkin kilpirauhassairaudet voivat johtaa vakaviin komplikaatioihin.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram