+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Kilpirauhastesti

Kilpirauhanen on tärkeä – testaa täällä

sköldkörteltest
lansett
pipett
-20%
  • Ruotsin myydyin
  • Vastaus viidessä minuutissa
  • 95,5% luotettava
  • 100 % asiakastyytyväisyystakuu
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

25.95
19.95
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Video
Video
+

 

Kilpirauhastesti


95,5% luotettava – suora vastaus – näin kilpirauhastesti toimii

Tunnetko olosi veltoksi, huimaavaksi tai voimattomaksi – ehkäpä ystäväsi ja perheesi valittavat mielialan vaihteluistasi? Se voi johtua epätasapainosta kilpirauhasessasi. Testimme voi antaa sinulle vastauksen siihen, miksi voit niin kuin voit. Jos kilpirauhasesi on ali- tai yliaktiivinen, tai vaihtoehtoisesti suurentunut, se vaikuttaa veresi TSH-hormonipitoisuuteen. Voit mitata tämän hormonipitoisuuden itse kilpirauhastestillämme, joka tehdään sormeen pistämällä. Testiin kuluu aikaa vain 10-15 minuuttia ja se antaa sinulla nopean ja yksinkertaisen tuloksen kilpirauhasesti tilasta.

Quicktestin kilpirauhastesti on hyvin varma ja CE-merkitty. Se on ollut käytössä terveydenhuollossa noin kymmenen vuotta, ja sillä voidaan havaita muutokset potilaiden kilpirauhasen toiminnassa nopeasti ja yksinkertaisesti.

Lisää tietoa Quicktestin kilpirauhastestin toiminnasta löydät manuaalista.


Miksi minun tulisi testata itseni? 

Voi olla vaikeaa havaita kilpirauhassairaus pelkästään oireiden perusteella, koska tavallisimmat oireet ovat hyvin yleisluontoisia. Kilpirauhastestillä saat kuitenkin selvän vastauksen siihen, johtuuko painonvaihtelusi/väsymyksesi/haluttomuutesi/huimauksesi kilpirauhasen häiriöstä vaiko ei. Se merkitsee, että voit helpommin hakeutua hoitoon ja saada oikeanlaista hoitoa. Se on tärkeää, sillä jotkin kilpirauhassairaudet voivat johtaa vakaviin komplikaatioihin.