Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

29.95 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea toimitus
  • CE-merkitty
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Quicktestin Kissa, Punkki ja Ruohon siitepöly -kotitesti on helppo, turvallinen ja luotettava monitesti, joka voi havaita korkeat vasta-aineet (IgE) verestä, jotka liittyvät erityisesti Kissaan, Punkkiin sekä Ruohon siitepölyyn. Tämä kotitesti voi siis havaita yleisimmät allergiat, kaikki yhdellä testillä!

Spesifisen IgE:n korkeat tasot liittyvät allergioihin. Tämä kotitesti vaatii vain pienen määrän kapillaariverta. Verenäytteenotto on helppo ottaa mukana tulevalla lansetilla. Vastauksen saat vain muutamassa minuutissa, nopealla ihopistolla sormenpäästä.

Quicktestin Kissa, Punkki ja Ruohon siitepöly -kotitesti on osoittanut hyviä vertailutuloksia laboratoriotesteissä. Siitä huolimatta, tätä pikatestiä ei tule käyttää diagnoosiin, vaan alustavaan indikaatioon. Allergian diagnosointi tekee aina lailistettu lääkäri.

Tällä kotitestillä ei ole ikärajaa, mutta kotitestien käyttö ei sovellu käytettäväksi alle 3-vuotiaille lapsille. Testiä voidaan käyttää myös lääkityksen aikana, eikä sinulla tarvitse olla jatkuvaa allergista reaktiota, jotta testi olisi luotettava.

Testitulokset esitetään erikseen, yksi kullekin allergeenille. Jos olet allerginen esim. heinän siitepölylle ja punkeille, nämä viivat näkyvät niitä vastaavissa kohdissa testikasetissa. Katso tarkemmat ohjeet ohjekirjasta.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram