Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

25 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea toimitus
  • CE-merkitty

100% Tyytyväisyystakuu

Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus

Osta enemmän ja säästä rahaa

Osta 1 kpl
25 
Total:
25 
Osta 2 kpl ja saat 10%
25 
22.50 
Total:
Osta 3+ kpl ja saat 25%
25 
18.75 
Total:
x

Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

25 

Osta enemmän ja säästä rahaa

Osta 1 kpl
25 
Total:
25 
Osta 2 kpl ja saat 10%
25 
22.50 
Total:
Osta 3+ kpl ja saat 25%
25 
18.75 
Total:
x
Tuotteen esittely

Quicktestin Kissa, Punkki ja Ruohon siitepöly -kotitesti on helppo, turvallinen ja luotettava monitesti, joka voi havaita korkeat vasta-aineet (IgE) verestä, jotka liittyvät erityisesti Kissaan, Punkkiin sekä Ruohon siitepölyyn. Tämä kotitesti voi siis havaita yleisimmät allergiat, kaikki yhdellä testillä!

Spesifisen IgE:n korkeat tasot liittyvät allergioihin. Tämä kotitesti vaatii vain pienen määrän kapillaariverta. Verenäytteenotto on helppo ottaa mukana tulevalla lansetilla. Vastauksen saat vain muutamassa minuutissa, nopealla ihopistolla sormenpäästä.

Quicktestin Kissa, Punkki ja Ruohon siitepöly -kotitesti on osoittanut hyviä vertailutuloksia laboratoriotesteissä. Siitä huolimatta, tätä pikatestiä ei tule käyttää diagnoosiin, vaan alustavaan indikaatioon. Allergian diagnosointi tekee aina lailistettu lääkäri.

Tällä kotitestillä ei ole ikärajaa, mutta kotitestien käyttö ei sovellu käytettäväksi alle 3-vuotiaille lapsille. Testiä voidaan käyttää myös lääkityksen aikana, eikä sinulla tarvitse olla jatkuvaa allergista reaktiota, jotta testi olisi luotettava.

Testitulokset esitetään erikseen, yksi kullekin allergeenille. Jos olet allerginen esim. heinän siitepölylle ja punkeille, nämä viivat näkyvät niitä vastaavissa kohdissa testikasetissa. Katso tarkemmat ohjeet ohjekirjasta.

Lue lisää...
Ohjekirja
Lääkäri kertoo

Allergiat ovat yleistymässä, ja niiden syy on kiistanalainen, mutta joitakin hypoteeseja ovat ympäristö, elämäntapa ja nykyaikainen ruokavalio. On myös osoitettu, että lapset, joilla on paljon sisaruksia, sairastuvat allergioihin harvemmin. Allergialääkäri tekee tavallisesti niin sanotun prick-testin, jos lapsella on allerginen reaktio tai jos vanhemmalla on todettu allergia.
Itsetesti voi antaa viitteitä siitä, onko kyseessä erityinen allergia esimerkiksi kissoille, punkille tai ruohon siitepölylle.

Fredrik Lönnqvist

Laillistettu lääkäri

Asiakaskokemuksia

5

(4)

Noa
Sain testin kotiin ja kaikki meni hyvin, tunsin, että minulla oli allergia, mutta on aina hyvä tietää varmasti. Aika helppo tehdä, joten ei ole mitään negatiivista sanottavaa. / Noa
Emil K
Minulla on luultavasti ollut perinteisiä oireita, mutta olen pärjännyt hyvin claritynillä, en ole saanut merkittävää allergiaa, mutta silti tuntui hyvältä tietää, mistä se johtuu. Pakkaus oli melko vaikea käyttää kuljetuksessa, joten siitä pieni miinus. Terveisin Emil
MI
Tiesin sen. En ole onnistunut kertomaan sitä muulle perheelle, mutta tiesin sen. Itse testi ei ollut vaikea, vaikeampaa oli saada kaikki toimimaan maatilakissan kanssa, jota lapset rakastavat ... ja me myös, luultavasti päättyy siihen, että minun on aloitettava lääkkeiden ottaminen. Mutta kaiken kaikkiaan, nyt tiedämme.
Fredrik
Kun olin koko kesän jatkuvasti nuhainen/nenälihaksen tukkoisuus, päätin tilata testin. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, koska minulla oli kysyttävää postipalvelusta ja toimituksesta. Mukava asiakaspalvelu, joka auttoi minua kaikessa. Testi toimitettiin nopeasti, yksinkertaiset ohjeet ja nopeat tulokset.
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Kissa-, punkki- ja ruohoallergia

5

(4)

25 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea toimitus
  • CE-merkitty

Osta enemmän ja säästä rahaa

Osta 1 kpl
25 
Total:
25 
Osta 2 kpl ja saat 10%
25 
22.50 
Total:
Osta 3+ kpl ja saat 25%
25 
18.75 
Total:
x
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram