Maitoproteiiniallergiatesti

Maitoallergiatesti

24.90 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea toimitus
  • CE-merkitty
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Quicktest Maitoallergiatestin avulla saat nopean ja luotettavan tuloksen. Ihopistonäytteenotto sormenpäästä havaitsee kohonneet IgE-allergisten vasta-aineiden tasot lehmänmaitoproteiinille. Kotitestin voit tehdä kotona rauhassa ja kiirehtimättä.

Jos sinulla tai lapsellasi on oireita kuten huulitulehdusta, ihon kutinaa, hengenahdistusta, ripulia, vatsakipua, oksentelua tai päänsärky, on mahdollista, että olet allerginen lehmänmaidolle.

Lehmänmaitoallergia on yksi yleisimmistä ruoka-aineallergioista ja voi vaikuttaa merkittävästi allergisen henkilön elämänlaatuun. Maitoa ja maitopohjaisia ​​proteiineja löytyy monista erilaisista elintarvikkeista, ja allergian testaus on yksi ensimmäisistä askeleista parantaaksesi elämänlaatuasi.

Mitä eroa on maitoallergialla ja laktoosi-intoleranssilla?

Yksinkertaistettu vastaus: Maitoallergia (kutsutaan myös lehmänmaitoallergiaksi, lehmänmaidon proteiiniallergiaksi jne.) johtuu siitä, että elimistön immuunijärjestelmä reagoi maitotuotteiden proteiineihin.

Laktoosi-intoleranssi johtuu siitä, että suoli ei pysty hajottamaan maitosokeria (kutsutaan myös laktoosiksi). Laktoosi-intoleranssi ei siis ole allergia, se johtuu entsyymien puutteesta.

Kenellä voi olla tai kuka voi saada maitoallergian?

Maitoallergiaa esiintyy tavallisimmin imeväis- ja leikki-iässä, mutta sitä esiintyy aikuisillakin. Monilla ihmisillä on maitoallergia tietämättään.

Voinko testata lastani?

Kyllä, emme kuitenkaan suosittele testaamista alle 3-vuotiaille lapsille. Syynä on osittain se, että lansettia ei ole tarkoitettu sitä nuoremmille lapsille. Toinen syy on se, että verinäytteenotto tulisi suorittaa terveydenhuollon ammattilainen, joka on tottunut ohjeistamaan lasta näytteenottohetkellä.

Mitkä ovat maitoallergian yleisimmät oireet?

Oireilu on yksilöllistä, jotkut pystyvät nauttimaan pieniä määriä maitoa ilman havaittavia reaktioita, kun taas toiset saattavat tarvita tehohoitoa maidon nauttimisesta. Maitoallergian yleisiä oireita ovat muun muassa vatsakivut, ripuli, päänsärkyä, kutinaa, huulten ja kasvojen turvotus, hengenahdistus sekä oksentelu. Yleisimpiä oireita ovat toiminalliset vatsavaivat.

Onko maitoproteiiniallergiaan mitään hoitoa?

Ei, ainoa asia joka auttaa, on maidon ja maitotuotteiden jättäminen ruokavaliosta kokonaan pois.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram