Niskahierontalaite
Niskahierontalaite
Niskahierontalaite
Niskahierontalaite
Niskahierontalaite
Niskahierontalaite

Niskahierontalaite

Huolehdi niskastasi!

69.90 

  • Joustava siipimuotoilu, sopii kaikille kauloille
  • Helppo & käyttäjäystävällinen
  • Mukana kaukosäädin
  • CE-merkitty
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Tällä ammattikäyttöön tarkoitetulla niskahierontalaitteella saat syvän ja mukavan niskahieronnan uudella kaksitoimisella tekniikalla.

Voit valita neljästä erilaisesta sähköimpulssista ja kuudesta hierontatilasta, jotka vastaavat erilaisia hierontakokemuksia.

Niskahierontalaitteessa käytetään integroitua pitkäaaltoista infrapunalämmitintä, jossa on kolme säädettävää lämpötilatasoa. Näin lämpötilaa voidaan säätää tasaisemmin ja vakaammin, jolloin iho tuntuu lämmitettäessä miellyttävämmältä. Lisäksi punainen valo rauhoittaa syviä lihaskudoksia (10-12 mm) ja edistää verenkiertoa.

Sisäänrakennetut magneetit säätävät yinin ja yangin tasapainoa niskassa ja parantavat mikroverenkiertoa. Joustavan siipimuotoilun ansiosta se sopii kaikkiin kaulakokoihin. Ladattava sisäänrakennettu akku. Mukana kaukosäädin.

Lääkäri kertoo

Tiedetään hyvin, että lämpö lisää verenkiertoa, mikä rentouttaa lihaksia ja pehmytkudoksia. Lisääntynyt verenkierto edistää myös paranemisprosessia vammojen sattuessa.

Fredrik Lönnqvist
Lailistettu lääkäri

Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram