Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Ovulaatiotesti

Ovulaatiotesti

Näyttää milloin sinulla on ovulaatio

  • Ilmainen rahti
  • 100% oikea tulos
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

Fra 16.90 

Poista
Toimitetaan välittömästi
Lataa käyttöohje

Ovulaatiotesti 2 & 5-pack

Näin ovulaatiotesti toimii

Quicktestin ovulaatiotesti, aivan kuten muutkin markkinoilla olevat testit, mittaa luteinisoivan hormonin LH:n pitoisuutta virtsassa. Teet ovulaatiotestin pissaamalla testitikulle, tai vaihtoehtoisesti pissaat puhtaaseen astiaan, johon sitten kastat testitikun. Viiden minuutin päästä näet tuloksen, joka on joko positiivinen (ovulaatio) tai negatiivinen (ei ovulaatiota).

Jokainen paketti sisältää viisi tikkua, jotta voit testata itsesti useana päivänä kuukautiskierron aikana. Testi on 100% luotettava, CE-merkitty ja sitä on käytetty terveydenhuollossa kymmenen vuotta.

Lisätietoa Quicktestin ovulaatiotestin toiminnasta löydät manuaalista.

 

Miksi minun pitäisi testata itseni?

Saadaksesi selvyyden siihen, onko sinulla ovulaatio vaiko ei, voit itse tarkkailla valkovuotoa ja mitata ruumiinlämpöäsi (katso ylempää). Kumpikaan näistä kahdesta tavasta ei kuitenkaan ole täysin varma. Vain ovulaatiotestillä voit saada 100% luotettavan tuloksen.

Ovulaatiotesti nimittäin mittaa virtsan hormonipitoisuuden ja antaa varmistuksen sille, milloin keho valmistautuu ovulaatioon. Kaksi sitä seuraavaa vuorokautta ovat ne päivät, jolloin sinulla on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram