Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Raskaustesti

Raskaustesti

Ota selvää oletko raskaana

  • Yksi Ruotsin myydyimpiä
  • 99% varma
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
  • Ilmainen rahti

Fra 16.90 

Poista
Toimitetaan välittömästi
Lataa käyttöohje

Raskaustesti 2 - 5-pack

Näin raskaustesti toimii

Olkaamme rehellisiä. Quicktestin raskaustesti ei ole halvin - mutta se ei myöskään ole liikeideamme. Me myymme ainoastaan varmoja ja luotettavia testejä, ja siinä emme tee kompromisseja.

Muiden testien tavoin myös Quicktestin raskaustesti mittaa hCG-hormonin (humant choriogonadotropin) virtsassa. Voit tehdä testin ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäämisen jälkeen ja saat varman tuloksen siitä, oletko raskaana vai et.

Testi tehdään pissamaalla testitikulle, tai vaihtoehtoisesti voit pissata puhtaaseen astiaan, johon sitten kastat testitikun. Viiden minuutin päästä näet tuloksen, joka näyttää joko miinusmerkkiä (ei raskaana) tai plusmerkkiä (raskaana). Testimme on CE-merkitty ja se on yhtä luotettava kuin muut markkinoilla olevat testit.

Lisätietoa Quicktestin raskaustestin toiminnasta löydät manuaalista.

 

Miksi minun pitäisi testata itseni?

Mitä aiemmin saat tiedon mahdollisesta raskaudestasi, sitä parempi. Tämä pätee riippumatta siitä, oletko suunnitellut raskautta vai et. Sinä joka olet suunnitellut lasta voit aloittaa valmistelut nopeammin ja esimerkiksi ottaa yhteyttää kätilöön ensimmäisen ultraäänitutkimuksen varaamiseksi.

Aikainen tuloksen saaminen helpottaa myös sinua, jonka täytyy tehdä päätös mahdollisesta abortista. Mikäli olet raskaana, saat aikaa tilanteen perinpohjaiseen harkitsemiseen ja voit tehdä päätöksen aikaisessa vaiheessa.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram