+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Raskaustesti

Ota selvää oletko raskaana

  • Yksi Ruotsin myydyimpiä
  • 99% varma
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon
  • Ilmainen rahti

Keskiarvo

Määrä:

Hinta: 0.00 
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu

Raskaustesti 1 – 7-pack

Näin raskaustesti toimii

Olkaamme rehellisiä. Quicktestin raskaustesti ei ole halvin – mutta se ei myöskään ole liikeideamme. Me myymme ainoastaan varmoja ja luotettavia testejä, ja siinä emme tee kompromisseja.

Muiden testien tavoin myös Quicktestin raskaustesti mittaa hCG-hormonin (humant choriogonadotropin) virtsassa. Voit tehdä testin ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäämisen jälkeen ja saat varman tuloksen siitä, oletko raskaana vai et.

Testi tehdään pissamaalla testitikulle, tai vaihtoehtoisesti voit pissata puhtaaseen astiaan, johon sitten kastat testitikun. Viiden minuutin päästä näet tuloksen, joka näyttää joko miinusmerkkiä (ei raskaana) tai plusmerkkiä (raskaana). Testimme on CE-merkitty ja se on yhtä luotettava kuin muut markkinoilla olevat testit.

Lisätietoa Quicktestin raskaustestin toiminnasta löydät manuaalista.

Miksi minun pitäisi testata itseni?

Mitä aiemmin saat tiedon mahdollisesta raskaudestasi, sitä parempi. Tämä pätee riippumatta siitä, oletko suunnitellut raskautta vai et. Sinä joka olet suunnitellut lasta voit aloittaa valmistelut nopeammin ja esimerkiksi ottaa yhteyttää kätilöön ensimmäisen ultraäänitutkimuksen varaamiseksi.

Aikainen tuloksen saaminen helpottaa myös sinua, jonka täytyy tehdä päätös mahdollisesta abortista. Mikäli olet raskaana, saat aikaa tilanteen perinpohjaiseen harkitsemiseen ja voit tehdä päätöksen aikaisessa vaiheessa.