+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Raudanpuutetesti

Tarkista, onko sinulla raudanpuute

CRP-testi
lansett
pipett
-20%
  • Vastaus viidessä minuutissa
  • 98% luotettava
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

24.95
19.95
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Tuotetiedot
Tuotetiedot
+
Tyyppi
Veri
Raja-arvo
20 ng/ml
Analysoi
Ferritiinitasot
Luotettavuus
98%
Testitulos/min
10
Video
Video
+

Tyyppi

Raja-arvo

Analysoi

Luotettavuus

Testitulos/min

Veri
20 ng/ml
Ferritiinitasot
98%
10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toimi näin

Manual icon 1
Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
Manual icon 2
Pudota testikasettiin
Manual icon 3
Tarkista testitulos

Raudanpuutetesti

Vastaus viidessä minuutissa – näin raudanpuutetesti toimii

Etkö tunnista itseäsi? Oletko epätavallisen väsynyt ja haluton, ja ehkä kärsit levottomuudesta tai ahdistuneisuudesta? Siihen voi olla monia erilaisia syitä, mutta raudanpuute voi aiheuttaa suuria ongelmia sekä keholle että psyykelle. Testimme antaa sinulle vastauksen viidessä minuutissa. Quicktestin kotitestillä voit itse tarkistaa nopeasti ja yksinkertaisesti, kärsitkö raudanpuutteesta. Testi tehdään sormenpäähän pistämällä ja vie vain muutaman minuutin. Saat selkeän vastauksen siitä, ovatko rauta-arvosi normaalit vaiko liian matalat. Teet raudanpuutetestin itse ja näät tuloksen suoraan.

Raudanpuutetesti mittaa veresi ferritiinin pitoisuuden. Tämän proteiinin pitoisuus on suorassa suhteessa rauta-arvoihisi, ja mittaa tuloksen varmasti. Testiä on käytetty terveydenhuollossa kymmenen vuoden ajan ja se on CE-merkitty.

Saat lisätietoa Quicktestin raudanpuutetestin toiminnasta manuaalista.

Miksi minun täytyy testata itseni?

Raudanpuute voi johtua monesta asiasta, kuten runsaista kuukautisista, vatsahaavasta, suolistosairauksista tai muista sairaustiloista. Mikäli olet menettänyt paljon verta onnettomuudessa, sekin voi aiheuttaa raudanpuutetta. Yleensä raudanpuute ei ole hengenvaarallista, mutta se huonontaa elämänlaatuasi.

Onneksi raudanpuute on yksinkertaista hoitaa, kunhan se vain on todettu. Monissa tapauksissa ylimääräinen rautalisä lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa riittää. Mutta jos taustalla on jokin sairaus, tarvitaan toisenlaista hoitoa.

Therese

Tässä on koulutettu sairaanhoitajamme Therese, joka tekee erilaisia veri- ja virtsakokeita joka päivä. Sinun turvallisuutesi vuoksi Quicktestillä on aina laillistettu sairaanhoitaja vastaamassa kysymyksiisi. Näin voimme opastaa sinua oikein, jos saat positiivisen testituloksen.