Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Rota/Adenovirus testi

Rota- / Adenovirus itsetesti

Vatsatauti?

22.90 

  • Vastaus heti
  • CE merkitty
  • Lähetetään heti
  • Valmistettu Euroopassa
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Vatsatauti?

Se voi johtua rotaviruksesta. Tosiasia on, että rotavirus on yksi yleisimmistä mahasairauksien aiheuttajista. Virus aiheuttaa muun muassa perinteisen mahaflunssa, joka on yleinen 1-6 vuotiailla lapsilla.

Yleisiä oireita ovat äkillinen oksentelu, ripuli ja kuume. Vatsakipu on myös melko yleistä. Aika tartunnasta oireisiin on lyhyt, noin 1-3 päivää (kutsutaan myös itämisjaksoksi).

Tiesitkö, että rotavirus näyttää mikroskoopilla katsottuna pyörältä. Sana "rota" tarkoittaa itse asiassa latinaksi "pyörää". Sen lisäksi, että tämä testi voi havaita rotavirusinfektion, se voi havaita myös adenoviruksen, joka on yleinen syy infektioon.

Useimmissa tapauksissa vaikutukset kohdistuvat hengitysteihin, mutta adenovirus voi myös aiheuttaa vakavia yleisoireita ja useista eri elinjärjestelmistä. Adenovirus aiheuttaa kuitenkin usein vilustumisen kaltaisia ​​oireita kuten yskää, silmien punoitusta sekä nielemiskipua. Henkilöt, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä, saattavat tarvita hoitoa adenoinfektion yhteydessä. Tämä koskee ensisijaisesti iäkkäitä henkilöitä, mutta myös niitä, joilla on perussairauksia.

Testi suoritetaan helpolla ulostenäytteellä, joka voidaan tehdä wc-käynnin aikana. Saat vastauksen muutamassa minuutissa.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram