Spermatesti

Spermatesti

24.90 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea ja huomaamaton toimitus
  • CE-merkitty
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Spermatestimme osoittaa, onko sinulla normaali määrä vai epätavallisen pieni määrä aktiivisia siittiöitä. Aktiivisten siittiöiden määrä vaikuttaa suurelta osin miehen hedelmällisyyteen. Tämä kotitesti antaa vastauksen muutamassa minuutissa ja on 98 % luotettava.

Spermatestin voit tehdä kotona rauhassa ja huomaamattomasti. Kotitesti suoritetaan lisäämällä siemennestettä erityiseen nesteeseen, sen jälkeen seos tiputetaan testikasettiin, tulos on luettavissa muutaman minuutin kuluttua.

Siittiöiden pitoisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita lääkärit käyttävät miesten hedelmättömyyden diagnosoinnissa. Voi olla useita syitä siihen, miksi mies on hedelmätön ja ei pysty hedelmöittämään naisen munasolua. Yleinen syy on epätavallisen alhainen elinkelpoisten siittiöiden tuotanto. Fyysiset sairaustilat voivat myös häiritä siittiöiden tuotantoa, mukaan lukien korkea stressi, korkea kuume tai sairaus, joka on koettu kahden kuukauden sisällä ennen testausta. Myös yhtäkkilliset ruokavaliomuutokset voivat myös häiritä siittiöiden tuotantoa. Tämä testi voi osoittaa, jos kärsit alhaisesta siemennesteen tuotannosta.

Jopa 15 % pariskunnista kokee hedelmättömyyttä. Tämä määritellään raskaaksi tulemisen epäonnistumiseksi, jossa tarkoitus on tulla raskaaksi vuoden jälkeen, suojaamattoman ja suunnitellun yhdynnän yhteydessä. Miehen hedelmättömyys on johtava syy siihen, että noin 40% pariskunnista kärsii lapsettomuusongelmista.

Tämä kotitesti antaa positiivisen tuloksen, kun siittiöpitoisuus on yli 15 miljoonaa/ml siemennesteessä. Tämä taso on kansainvälisesti hyväksytty normaalin hedelmällisyyden alhaisimmaksi spermatasoksi. Alhainen siittiöpitoisuus viittaa hedelmöittymisen todennäköisyyteen, joka on pienempi. Silloin on suositeltavaa ottaa yhteyttä terveydenhuollin ammattilaiseen, joka voi neuvoa, mitä voidaan tehdä siittiöiden pitoisuuden parantamiseksi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Miksi minun pitäisi testata sperman laatua?

Jotkut ovat uteliaita ja jollain on vaikeuksia tulla raskaaksi. Testaamalla itseäsi saat selkeän tiedon.

Olenko anonyymi, kun tilaan tämän kotitestin Quicktestiltä?

Kyllä, olet täysin anonyymi, tämä koskee kaikkia kotitestejämme.

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram