Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Vaihdevuositesti
Vaihdevuositesti
Vaihdevuositesti

Vaihdevuositesti

Vaihdevuodet? Testaa täällä!

18.95 

 • Mittaa FSH-arvoa
 • 2 kpl itsetestiä
 • Helppo testaus kotona
 • Vastaus muutamassa minuutissa
 • CE-merkitty

Vaihdevuositestimme havaitsee koholla olevan follikkelia stimuloivan hormonin FSH:n tasoa, joka on yleinen merkki vaihdevuosista. Voit tehdä testin kotona itse yksinkertaisella virtsanäytteellä. Sisältää 2 kpl vaihdevuositestiä.

Testi mittaa myös ennenaikaisia vaihdevuosia. Alle 45-vuotiaiden naisten kohonneet FSH-pitoisuudet viittaavat ennenaikaisiin vaihdevuosiin, jolloin gynekologin olisi tutkittava tapausta.

100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Tilaa vaihdevuositesti verkossa

Quicktestin Vaihdevuositestillä voit selvittää itse, oletko jo saavuttanut vaihdevuodet. Testi mittaa follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH) naisen virtsassa. FSH on hormoni, joka lisääntyy vaihdevuosien aikana. Useimmat naiset lähestyvät vaihdevuosiksi kutsuttua elämänvaihetta noin 45 vuoden iässä. Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa ikääntymistä, ja ne johtuvat munasarjatiehyiden määrän vähenemisestä. Tämä vaikuttaa myös estrogeenin tuotantoon, joka vähenee. Vaihdevuodet voivat kestää eri pituisia aikoja, muutamasta vuodesta yli kymmeneen vuoteen.

Olenko vaihdevuosissa? - Yleisimmät oireet

Oireet ja niiden kokeminen voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Joillakin ihmisillä vaihdevuosioireita ei esiinny juuri lainkaan, kun taas toiset kokevat huomattavia muutoksia yleisessä hyvinvoinnissaan. Monet naiset voivat huonosti sekä fyysisesti että henkisesti. Vähentynyt estrogeenitaso vaikuttaa koko kehoon ja voi aiheuttaa seuraavia oireita:

 • Äkilliset mielialanvaihtelut
 • Yhtäkkiset hikoilut ja kuumat aallot
 • Univaikeudet
 • Alentunut mieliala
 • Kuivat ja hauraat limakalvot emättimessä
 • Virtsatieinfektiot
 • Alapään epämukavuus, joka johtuu usein kohonneesta emättimen pH:sta, joka johtuu vähentyneestä estrogeenituotannosta

Miksi kannattaa tehdä vaihdevuositesti?

Monet keski-ikäiset naiset kärsivät vaihdevuosioireista, kuten mielialaongelmista ja kuumista aalloista. Monille ihmisille tieto siitä, ovatko he saavuttaneet vaihdevuodet, on tärkeä, mutta myös tunteisiin liittyvä päätös. Vaihdevuosien lähestyessä yleisenä merkkinä ovat epäsäännölliset kuukautiset, mutta usein voi olla vaikea tietää, oletko todella saavuttanut vaihdevuodet vai oletko vielä hedelmällisessä tilassa. Testaaminen voi auttaa sinua selvittämään, oletko vaihdevuosissa. Quicktestin Vaihdevuositestillä tarkistetaan, onko FSH-hormonin pitoisuus kohonnut, sillä se lisääntyy elimistössä vaihdevuosien aikana ja pysyy koholla 3-5 vuoteen. Jos sinulla on estrogeenituotannon vähenemisestä johtuvia oireita, joita kutsutaan vaihdevuosioireiksi tai vaihdevuosioireiksi, on mahdollista saada apua lääketieteellisen hoidon muodossa.

Julkaisutiedot

Faktatarkistettu 2022-10-09
Laillistettu Lääkäri
Laillistettu Sairaanhoitaja

Tyyppi

Urin

Raja-arvo

25 mlU/ml

Analysoi

FSH nivå

Luotettavuus

92,8%

Testitulos/min

5 min
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram