Black Week -tarjous - 10% alennus koko valikoimasta! - Syötä alennuskoodi BLACKWEEK ostoskorissa.

Verta ulosteessa -testi

Verta ulosteessa

19.90 

  • Pikatesti, joka huomaa verimäärät ulosteessa
  • Helppo testaus kotona
  • Vastaus muutamassa minuutissa
  • CE-merkitty

Ulosteveritestimme on ulostetesti, joka havaitsee veren esiintymisen ulosteessa.

Veri ulosteessa voi olla merkki vakavasta sairaudesta, ja se on aina tutkittava. Havaitsemalla verta ulosteesta voidaan hakeutua varhaisessa vaiheessa lääkäriin erilaisten ruoansulatuskanavan sairauksien lääketieteellistä arviointia varten.

100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Itsetesti veren löytämiseksi ulosteesta

Veren esiintyminen ulosteessa on melko yleistä, ja se voi johtua monista eri syistä. Yleisimpiä ovat peräpukamat ja peräsuolen aukon repeämät, jotka ovat yleensä täysin vaarattomia. Joissakin tapauksissa veri ulosteessa voi olla merkki vakavammista sairauksista, kuten syövästä tai Crohnin taudista. Jos ulosteessasi on verta, lääkärin on aina tutkittava se lisätutkimuksia ja hoitoa varten.

Ulosteveritestimme on helppo itsetesti, jonka avulla saat vastauksen heti. Testin nimi on F-Hb. Se havaitsee, onko ulosteessa verta. F tarkoittaa "Feces", joka on latinaa ja tarkoittaa ulostetta, Hb tarkoittaa hemoglobiinia, joka on verta.

Miten testi toimii?

Tiedetään, että peräpukamat eivät vuoda koko ajan. Sen vuoksi ulosteet olisi kerättävä kolmena peräkkäisenä päivänä, jotta voidaan lisätä mahdollisuutta havaita toistuva verenvuoto. Testi tehdään kotona testaamalla ulostetta erityiselle paperille, jonka jälkeen ulosteeseen kastetaan testitikku. Tikku asetetaan putkeen, joka sisältää erityistä laimennusnestettä. Neste pudotetaan sitten testikasettiin. Jos verijäämiä on yli 10 ng/ml, testi on positiivinen. Huomioithan, että testi ei vaadi erityisruokavaliota, kuten monet muut testit.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin voisin tarvita F-Hb-testin?

Ulosteesi on tutkittava, jos:

  • Sinulla on toistuvia suolisto-ongelmia, kuten ummetusta tai ripulia, jotka eivät häviä.
  • Jos olet laihtunut paljon tietämättä miksi.

Milloin tätä testiä voidaan käyttää?

Testi voidaan tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kun sinulla on suolitoimintoja (ulostetta).Voiko tulos olla virheellinen?

Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram