Vaihdevuositesti

Onko sinulla vaihdevuodet? Yksinkertainen testi antaa nopean vastauksen siihen, onko sinulla vaihdevuodet. Yli 99% varmuudella saat tietää. Teet testin kotona kaikessa rauhassa.

Vaihdevuositesti

Kaikille naisille tulee ennemmin tai myöhemmin vaihdevuodet, mutta milloin se tarkalleen ottaen tapahtuu, on hyvin yksilöllistä. Sanotaan, että vaihdevuosien alkaminen on todennäköistä 45 ja 55 ikävuoden välillä, mutta on tietenkin tapauksia, joissa se tapahtuu aikaisemmin tai myöhemmin. Käytännössä se tarkoittaa kuukautisten loppumista, ja se aiheuttaa suuria hormonaalisia muutoksia jotka voivat vaikuttaa elämään monin eri tavoin. Jos haluat tietää onko sinulla vaihdevuodet, voit ottaa siitä selvää vaihdevuositestillä, joka näyttää onko FSH-hormonin pitoisuus kehossasi noussut. Tämä on luotettava kotitesti, joka toimii samalla tavalla samalla kuin raskaustesti ja ovulaatiotesti.

Näin vaihdevuositesti toimii

Tätä kotona tehtävää testiä käytetään mittaamaan follikkelia stimuloivan hormonin FSH:n (follitropiinin) tasoja. Tämä hormoni on hyvin tärkeä lisääntymisen kannalta niin naisille kuin miehillekin, sillä se stimuloi sukusolujen tuotantoa ja huolehtii, että munasolun sisältävät munarakkulat kehittyvät munasarjoissa. Normaalin kuukautiskierron aikana FSH:n pitoisuus laskee jyrkästi ennen ovulaatiota noustaakseen sitten taas nopeasti ja sillä tavalla auttaa munasolua vaeltamaan alas mahdollista hedelmöitystä varten.

Vaihdevuosien aikana FSH-hormonin pitoisuus nousee reaktiona siihen, että kehon estrogeenitasot laskevat. Vaihdevuositesti voi näyttää, onko taso sellainen että se osoittaa että on todella kyse vaihdevuosista. Positiivinen tulos voi tulla suurena helpotuksena, sillä se antaa hyvän selityksen vaihdevuosioireille joita on saattanut kokea.
Näin testaat:

• Kerää virtsaa muovimukiin
• Kasta vaihdevuositestin tikkua virtsaan muutaman sekunnin ajan kunnes se on läpimärkä
• Anna tikun tekeytyä noin minuutin ajan nähdäksesi sen jälkeen tuloksen

Vaihdevuosioireet

Vaihdevuositesti on varma tapa ottaa selvää onko tämä elämänvaihe saavutettu vaiko ei, mutta tietenkin on muitakin asioita, jotka voivat paljastaa asian todella olevan niin. Mikäli kärsii yhdestä tai useammasta seuraavasta oireesta, voi tehdä vaihdevuositestin sen toteamiseksi, mitä jo epäilee.

• Kuukautiset vähenevät tai loppuvat kokonaan pidemmäksi ajanjaksoksi
• Keho läpikäy lämpöaaltoja
• Yhtäkkiä syntyy voimakkaita hikoiluja
• Mielialat vaihtelevat rajusti
• On vaikeaa nukkua
• Ongelmat virtsatietulehdusten kanssa
• Emättimen limakalvot ovat kuivat ja ärsyyntyvät helposti

On sanottava, että vaihdevuodet voidaan kokea eri tavoin. Osalla on hyvin vaikeita fyysisiä ongelmia, kun taas toiset eivät ehkä huomaa juuri muuta kuin että kuukautiset jäävät pois.
Kaikkia koskettavat psyykkiset ongelmat, kun yhtäkkiä huomaa olevansa sellaisessa elämänvaiheessa, jossa hedelmälliset vuodet ovat ohi. Vaikka ei haluaisikaan tulla raskaaksi, voi tuntua rankalta, ettei se fysiologisesti ole enää mahdollista, ja että keho muuttuu. Ihmiset voivat joutua painimaan sellaisten ajatusten kanssa, että on tulossa vanhaksi, minkä jotkut voivat kokea pelottavaksi.
Voi myös alkaa pohtia, kuinka kauan joutuu kestämään oireita, jotka tekevät normaalielämän niin vaikeaksi, ja se voi tuntua turhauttavalta.

Jos saat positiivisen tuloksen vaihdevuositestistä

Jos vaihdevuositestisi näyttää positiivista tulosta, on hyvin tärkeää, että saat ammattiapua sinua vaivaaviin oireisiin. Voi varsin hyvin olla niin, että lämpöaallot ja muut ongelmat jatkuvat pidemmän aikaa, ja silloin on tärkeää tehdä mitä voidaan oireiden lievittämiseksi. Jos tulee alakuloiseksi, ärtyneeksi ja vihaiseksi, se on todella jotain joka voi vahingoittaa suhteita ystäviin ja perheeseen, joten on tärkeää saada ote vaihdevuosioireista niin pian kuin on ne on vahvistettu sellaisiksi.

Tilaa vaihdevuositesti verkossa

On olemassa hoitomuotoja, jotka voivat lievittää niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin oireita, mutta aloita vahvistamalla, että kyse todella on vaihdevuosista. Meiltä voit tilata vaihdevuositestin, joka tulee suoraan kotiisi huomaamattomassa pakkauksessa. Tilaa ennen kello 16.00 niin saat testin seuraavana päivänä! Me tarjoamme vain laatutestejä, jotka antavat luotettavan vastauksen edellyttäen, että seuraat tarkoin testin mukana tulevia käyttöohjeita. Quicktest tarjoaa ainoastaan CE-hyväksyttyjä testejä. Siksi annamme aina 100% asiakastyytyväisyystakuun kaikista kotitesteistämme.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram