+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Var kan man köpa billiga graviditetstest?

Om man planerar att utföra flera hemmatest då man försöker att bli gravid så kan det vara klokt att finna ett ekonomiskt alternativ. Det går att köpa billiga graviditetstest online utan att tumma på kvalitet. Moderna gravtest är gjorda för att ge svar även då man har en mindre ansamling av hormonet HcG i urinen. De är tillförlitliga och mycket enkla att använda. Det går alltså att ställa krav även på hemmatesten som inte kostar så mycket.

Billiga graviditetstest ska också vara bra

Något som du inte ska gå med på är att få hem ett billigt gravtest som inte är bra. Man ska inte betala mindre för att få en produkt som inte längre fungerar som den ska eller som redan är gammal varpå den säljs ut snabbt. För att undvika billiga graviditetstest som inte håller måttet så ska du välja en bra webbutik som bara erbjuder test av hög kvalitet.

Ibland kan man spara på att köpa kit som innehåller flera test, och ibland så är det så att priset alltid är lågt för att det rör sig om ett okänt märke. Så länge som kvalitetsmärkning som CE-märkning finns så kan du vara säker på att det rör sig om en produkt som är godkänd inom EU. Att köpa gravtest från andra länder online är att ta en risk då man inte kan veta om de lever upp till kraven som finns i Sverige.

Se till att du får gott om information

Oavsett vilket märke och vilken typ av gravidtest du väljer (sticka eller stav) så är det viktigt att du får gott om information. Då du handlar på nätet så finner du billiga gravidtest men inte alltid information. Det är bra om man kan läsa lite mer om testet innan man köper det och då helst på svenska så att man verkligen förstår hur det fungerar innan man beställer.