+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Var köper man ägglossningstest?

Idag köper vi allt online och så även hemmatest som ägglossningstest, gravtest, och mer. Det är klart att du kan vänta på att ett närliggande apotek ska öppna och sedan stå där i kö för att handla ägglossningstesten, men det här kan verkligen ses som slöseri på tid och pengar. Man får bättre priser online och dessutom så går det fort att få så lättviktiga test-kit hemskickade. Det finns dock en del saker att tänka på då du vill köpa hemmatester på nätet.

Ett modernt ägglossningstest

Det har funnits tester för att räkna ut ägglossning rätt så länge och därför så gäller det att man väljer en modern variant. De moderna testerna är inte bara mycket känsliga så att man får ett korrekt resultat, de är också enkla att använda. Man behöver bara kissa på stickan för att inom någon minut få veta om det är så att ägglossningen är på gång.

Tänk också på att du tjänar på att beräkna ägglossning med ett test som kommer med tydliga instruktioner. Även om du tycker att du har rätt bra insikt i din cykel och vad man ska tänka på så kan det finnas ytterligare information som du behöver för att dra största möjliga nytta av testet. Det skadar heller inte om du får denna information på svenska.

Goda villkor

Man kan köpa ägglossningstest på nätet från internationella butiker. Vid första anblick så kan detta verka bra då man kanske får ett bra pris. Betänk dock att leveranstiden blir längre om du köper från ett annat land och att du heller inte kommer att få samma tydliga och säkra villkor som du får i en svensk webbutik med hemmatester.