Virtsatietulehdustesti

Onko sinulla virtsatietulehdus? Saat selkeän vastauksen yksinkertaisella testillä. Saat tietää yli 99 prosentin varmuudella, onko sinulla virtsatietulehdus, teet testin kotona kaikessa rauhassa ja saat vastauksen muutamassa minuutissa.

Virtsatietulehduksen sairastaminen voi olla uskomattoman rasittavaa, ja se on suhteellisen yleinen vaiva erityisesti kaikenikäisillä naisilla. On tärketää tietää, ettei se ole yksinomaan naisia vaivaava sairaustila, vaan miehetkin voivat saata virtsatietulehduksen. Ei ole mitään syytä jäädä arvailemaan, onko saanut virtsatietulehduksen. Testaa se kotona yksinkertaisesti. Voit tilata meiltä testin, joka on luotettava ja jonka saat suoraan postilaatikkoosi.

Hyvä virtsatietulehdustesti näyttää useita tärkeitä asioita

Virtsatietulehduksen oireiden kokemiseen voi olla hieman erilaisia syitä. Oireet eivät aina välttämättä johdu virtsatietulehduksesta. Siksi on hyvä tehdä testi joko taudin poissulkemiseksi tai hoitamiseksi. Siten ei välttämättä ole pakotettu syömään antibiootteja, vaan se riippuu hiukan ihmisestä ja siitä, miten vaikea tulehdus on. Hyvällä virtsatietulehdustestillä saa vastauksen siihen, onko virtsasa nitriittejä, leukosyyttejä tai verta. Mikäli niitä löytyy, on melko varmaa että kyseessä on tulehdus, ja silloin tulee ottaa selvää miten jatkossa on toimittava ja tarvitaanko hoitoa vai ei. Kotitestillä sinun tarvitsee vain kerätä virtsaa kuppiin, kertakäyttömuki käy hyvin, vastauksen saamiseen ei mene 1-2 minuuttia kauempaa, ja vastauksen näkee virtsaan kastettavasta testitikusta. Kuten aina, täytyy ensin tietenkin lukea käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen testin tekemistä, jotta pystyy ymmärtämään mitä vastaus tarkoittaa. Tämä on myös hyvä peruste sille, että tulisi käyttää vain vakavasti otettavia, korkealaatuisi kotitestejä.

Virtsatietulehduksen oireita (virtsarakkotulehdus ja munuaisaltaan tulehdus)

Mutta milloin testi kannattaa oikeastaan tehdä? Mikäli ei ole aikaisemmin saanut virtsatietulehdusta, sitä ei välttämättä edes epäile vain sen takia että täytyy ehdä käydä usein pissalla. Lukuun ottamatta sitä, että täytyy juosta koko ajan vessassa, voi esiintyä myös muita virtsatietulehduksen oireita kuten:

  • Kirvely virtsatessa ja myös virtsaamisen jälkeen
  • Palelemisen tunne, vaikka on lämmin ja on pukeuduttu hyvin
  • Kipu vatsan alaosassa virtsarakon ympärillä
  • Virtsassa on verta

Jos sitä vastoin on sairastunut munuaisaltaan tulehdukseen, on olemassa monia oireita joista sen voi havaita. Kyseessä voi olla:

  • Kuume
  • Tunne siitä, että on todella sairas
  • Pahoinvointi
  • Kipu vatsassa ja lanneselässä
  • Kirvely pissatessa

Täytyykö tulehdus aina hoitaa?

Mikäli kyse on munuaisaltaan tulehduksesta, se on hoidettava. Sama voi koskea virtsarakkotulehdusta. Raskaana olevan on saatava antibioottihoitoa, ja kuten sanottua, täytyy olla varovainen, jos yrittää itselääkitä kotikonstein kuten puolukkajuomalla ja sellerimehulla, sillä se voi olla eturauhasta haittaava yhdistelmä.
Jos epäilet kyseessä olevan munuaisaltaan tulehdus, sinun tulee hakeutua välittömästi hoitoon. Jos kyseessä on lapsi, hakeutukaa aina hoitoon. Soita terveyskeskukseen ja neuvottele asiasta. Jos virtsatietulehdustestin tulos on negatiivinen, mutta sinulla on silti oireita, sinun tulee aina ottaa yhteyttä lääkäriin, jotta voidaan poissulkea muut sairaudet kuten esim. sukupuoliteitse leviävä sairaus. Kotitestilläsi olet todennut, onko sinulla virtsatietulehdus vai ei, ja se on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan. Älä kuitenkaan koskaan anna kulua yli kolmea päivää ilman paranemista, ennen kuin käyt paikallisessa terveyskeskuksessasi.
Tilaa virtsatietulehdustesti meiltä ennen kello 17.00, ja saat sen kotiisi huomiseksi saadaksesi nopean ja luotettavan vastauksen siihen, onko sinulla virtsatietulehdus.Sairastutko virtsatietulehdukseen usein? Osta testi, jota voit pitää kotona, jotta voit testata yksinkertaisesti sinä päivänä kuin sinulla on oireita. Mikäli sinulla ei ole testiä kotona, voit yksinkertaisesti tilata sen meiltä ja saat sen kotiin lähetettynä seuraavana päivänä.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram