Allergiatesti

Allergiatestistä saat vastauksen

Henkilöillä, jotka ovat allergisia esimerkiksi siitepölylle, eläinten karvoille, höyhenille tai tietyille ruoka-aineille, on veressään epätavallisen paljon IgE-vasta-ainetta (immunoglobuliini E). Tämä herkkyys voi kehittyä minkä ikäiselle lapselle, nuorelle tai aikuiselle. Tavallisimpia allergiaoireita ovat muun muassa ihon punoitus, ihottuma, aivastelu ja turvotus. Nämä oireet voivat sekoittua helposti tavallisen virus- tai bakteeri-infektion, kuten influenssan ja vilustumisen oireisiin. Siksi on tärkeää tarkistaa, onko IgE-taso epätavallisen korkealla, etenkin, jos suvussa esiintyy allergiaa.

Miksi tekisin allergiatestin

Jos immunoglobuliini E- taso on normaalia korkeampi, lääkäri voi keskittyä tarkemman tutkimuksen jälkeen poissulkemaan aineita, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita. Näin lääkäri voi määrätä räätälöidyn hoidon potilaalle.
Monet kärsivät tarpeettomasti, sillä yliherkkyydet ovat erittäin yleisiä. On yksinkertaista saada selkeä vastaus ja näin mahdollisuus allergialääkärin suorittamiin jatkotutkimuksiin.

Näin allergiatestimme toimii

Yksinkertaistettuna testi havaitsee spesifisiä IgE-vasta-aineita. Näitä vasta-aineita löytyy niiltä, ​​joilla on allergia. Keho tuottaa IgE-vasta-aineita, kun läsnä on yksi tai useampi allergeeneja. Allergeenit voivat aiheuttaa enemmän tai vähemmän vakavia komplikaatioita niille altistuneille henkilöille.
Allergiatesti käyttää vasta-aineita, jotka tunnistavat IgE-immunoglobuliinit ja muodostavat värillisen viivan testikasetin T-merkinnän kohdalle. Kontrolliviiva, joka muodostuu reagenssin ylijäämästä, näkyy värillisenä viivana C-merkinnän kohdalla. Jos testissä näkyy kaksi viivaa, veren IgE-vasta-aineiden taso on normaalia korkeampi (> 150 IE/ml). Konsultoi lääkäriä, sillä saatat kärsiä yliherkkyydestä tai allergisesta reaktiosta.

Huomaa että positiivinen tulos ei kerro, mikä allergia sinulla on. Testi tunnistaa ainoastaan, onko kyseessä allerginen reaktio. Lääkäri tekee uusia testejä määrittääkseen, mikä allergia sinulla on, ja suosittelee sen perusteella hoitoa.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram