Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €
Koti / Tuote / Maksatesti

Maksatesti

Käytätkö paljon lääkkeitä?

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

21.90 

Toimitetaan välittömästi
Video

Toimi näin

1. Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
2. Pudota testikasettiin
3. Tarkista testitulos

Maksatesti

Erittäin luotettava – teet testin kotona – saat vastauksen heti
Käytätkö paljon lääkkeitä? Ehkä vähän liikaa alkoholia? Maksa on tärkeä elin, jolla on suuri rooli kehon hyvinvoinnissa. Maksasi auttaa muun muassa ruoansulatuksessa, puhdistamaan verta, tuottamaan valkuaisaineita ja varastoimaan energiaa.
Maksaongelmat voivat oireilla monella tavalla, kuten virtsan tummuutena tai vaaleina ulosteina, heikentyneenä ruokahaluna, kellertävinä silmänvalkuaisina tai ihona (keltaisuus), vatsan turvotuksena, pahoinvointina tai voimakkaana väsymyksenä. Maksaongelmiin on monia syitä, kuten hepatiitti, tiettyjen lääkkeiden sivuvaikutukset, alkoholin liikakäytöstä johtuva kirroosi, ylipaino, diabetes tai korkea verenpaine.
Maksan tilan voi selvittää useilla eri testeillä, mutta yleisimmät ovat maksaentsyymi transaminaasien (ALT ja AST) tason mittaukset. Maksa vapauttaa näitä entsyymejä verenkiertoon, jos maksa on vaurioitunut, tai maksasairauksen aikana. Meidän maksatestimme on luotettava immunodiagnostinen testi, jolla voi selvittää, ovatko transaminaasitasot (sekä ALT että AST) kohonneet. Pelkkä pisto sormenpäähän riittää – saat varman vastauksen nopeasti.

Quicktestin maksatesti on erittäin luotettava ja turvallinen. Testi on myös CE-hyväksytty.

Miksi testaisin itseni?

Maksaongelmat voivat olla vaikeita huomata, sillä oireet ovat moninaisia ja voivat sekoittua muihin vaivoihin. Yksinkertainen testi voi auttaa pääsemään irti maksaan liittyvistä huolista. Positiivinen testitulos tarkoittaa, ettei maksasi voi hyvin – voit helposti ja nopeasti hakea apua ja saada oikeaa hoitoa, mikä on erittäin tärkeää, sillä maksaongelmat voivat aiheuttaa vaarallisia komplikaatioita.

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram