+46 (0)42-4008700

042-4008700

Suoraan postilaatikkoon

100% takuu

Ilmainen rahti

Ilmainen palautus

Maksatesti

Käytätkö paljon lääkkeitä?

  • Vastaus viidessä minuutissa
  • Ilmainen rahti
  • Käytetään terveydenhuollossa
  • Lähetetään samana päivänä
  • Huomaamaton toimitus
  • Suoraan postilaatikkoon

Keskiarvo

21.90
+ -
Lisää ostoskoriin
Ilmainen kuljetus - 100 % takuu
Video
Video
+

kuinka käyttää

Manual icon 1
Pistä sormeen (lansetti sisältyy)
Manual icon 2
Pudota testikasettiin
Manual icon 3
Tarkista testitulos

Maksatesti


Erittäin luotettava – teet testin kotona – saat vastauksen heti
Käytätkö paljon lääkkeitä? Ehkä vähän liikaa alkoholia? Maksa on tärkeä elin, jolla on suuri rooli kehon hyvinvoinnissa. Maksasi auttaa muun muassa ruoansulatuksessa, puhdistamaan verta, tuottamaan valkuaisaineita ja varastoimaan energiaa.
Maksaongelmat voivat oireilla monella tavalla, kuten virtsan tummuutena tai vaaleina ulosteina, heikentyneenä ruokahaluna, kellertävinä silmänvalkuaisina tai ihona (keltaisuus), vatsan turvotuksena, pahoinvointina tai voimakkaana väsymyksenä. Maksaongelmiin on monia syitä, kuten hepatiitti, tiettyjen lääkkeiden sivuvaikutukset, alkoholin liikakäytöstä johtuva kirroosi, ylipaino, diabetes tai korkea verenpaine.
Maksan tilan voi selvittää useilla eri testeillä, mutta yleisimmät ovat maksaentsyymi transaminaasien (ALT ja AST) tason mittaukset. Maksa vapauttaa näitä entsyymejä verenkiertoon, jos maksa on vaurioitunut, tai maksasairauksen aikana. Meidän maksatestimme on luotettava immunodiagnostinen testi, jolla voi selvittää, ovatko transaminaasitasot (sekä ALT että AST) kohonneet. Pelkkä pisto sormenpäähän riittää – saat varman vastauksen nopeasti.

Quicktestin maksatesti on erittäin luotettava ja turvallinen. Testi on myös CE-hyväksytty.


Miksi testaisin itseni?

Maksaongelmat voivat olla vaikeita huomata, sillä oireet ovat moninaisia ja voivat sekoittua muihin vaivoihin. Yksinkertainen testi voi auttaa pääsemään irti maksaan liittyvistä huolista. Positiivinen testitulos tarkoittaa, ettei maksasi voi hyvin – voit helposti ja nopeasti hakea apua ja saada oikeaa hoitoa, mikä on erittäin tärkeää, sillä maksaongelmat voivat aiheuttaa vaarallisia komplikaatioita.