Emättimen pH

Emättimen pH

Epämukavuutta emättimessä?

9.90 

  • Helppo & luotettava
  • Tehdään kotona rauhassa ja kiirehtimättä
  • Nopea ja huomaamaton toimitus
  • CE-merkitty
100% Tyytyväisyystakuu • Yli 48€ tilauksille ilmainen toimitus
Tuotteen esittely

Tunnista emättimen bakteeriflooran epätasapaino pH-testillä

Kaikilla naisilla on emättimen bakteerikanta. Emättimessä on muun muassa maitohappobakteereita, jotka luovat emättimeen happaman ympäristön. Maitohappobakteerit antavat suojan, sillä useimmat bakteerit eivät viihdy tässä ympäristössä. Jos bakteerikannan tasapainotila muuttuu, se voi johtaa ei-toivottujen bakteerien lisääntymiseen.

Bakteerivaginoosissa bakteerifloorassa on epätasapainoa jolloin anaerobiset bakteerit lisääntyvät ja hallitsevat bakteerikantaa. Bakteerivaginoosin oireita voivat olla pahanhajuinen vuoto joka on ohutta, harmaata, valkoista tai vihertävää. Emättimen pH-testillä voidaan havaita emättimen bakteeriflooran epätasapaino varhaisessa vaiheessa, mistä useimmat naiset kärsivät.

Quicktest emättimen pH-arvon pikatesti (emättimen tikkunäyte) on nopea, kuivakemikaaleihin perustuva menetelmä pH-arvon semikvantitatiiviseen määrittämiseen naisen emättimen tikkunäytteestä. Sitä käytetään apuna bakteerivaginoosin diagnosoinnissa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tehdä testin milloin vain?

Et. Testin ajankohdalle on joitakin rajoituksia, koska tietyt olosuhteet voivat muuttaa emättimen pH-tasoa väliaikaisesti ja aiheuttaa virheellisiä tuloksia. Siksi on tärkeää lukea tässä pakkausselosteessa esitetyt varotoimet ennen testin käyttöä.

Voivatko positiiviset tulokset osoittaa, että henkilöllä on bakteerivaginoosi?

Eivät välttämättä. Joillakin vaihdevuosi-ikäisillä naisilla emättimen pH-arvo saattaa olla kohonnut, joten he voivat saada positiivisen tuloksen ilman bakteeri- tai loisinfektiota. Mitään hoitoa ei pidä aloittaa ennen keskustelemista lääkärin kanssa.

Mikä voi aiheuttaa virheellisiä testituloksia?

Testitulokseen voivat vaikuttaa hyvin monenlaiset tekijät, kuten virheellinen näytteenotto, näytetikun puutteellinen kostuminen ja testialueeseen levitetyn näytemäärän riittämättömyys.

Tuotetiedot

Tyyppi

Erite

Raja-arvo

-

Analysoi

PH-arvo

Luotettavuus

100%

Testitulos/min

Heti
Ohjekirja
Osta nyt ja maksa 30 päivän sisällä 
Pikatoimitus:
Postnord

Sinun turvallisuutesi vuoksi

Jotta voisit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi, osa tuotteistamme on laatutarkastettu ja testattu lääkärimme Fredrik Lönnnqvistin toimesta.

Fredrik on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut tutkinnon Karolinska Institutet -yliopistolla, jossa hän edelleen toimii tutkijana ja dosenttina.  

Uutisia Quicktestiltä

Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti ja toivomme tietenkin, että seuraat tulevia tuoteuutuksia.

Täältä löydät uusimmat tuotteet. 

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnord
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest Norway
[email protected]
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram