Asiakkaat kertovat

Asiakaspalveluumme tulee paljon kommentteja, ja olemme nyt päättäneet julkaista eräitä niistä kirjoittajien suostumuksella. Kaikki kommentit ovat tulleet asiakkailtamme, emmekä ole pyrkineet millään tavalla vaikuttamaan heidän mielipiteisiinsä. Olemme ainoastaan pyytäneet heiltä julkaisuluvan.

"Minulla on jotain mielenkiintoista jaettavaa! Nimittäin Quicktestin kotitestit. Nämä ovat testejä, jotka teet itse kotona ja saat vastauksen muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse lähettää näytteitä mihinkään laboratorioon. Lääketieteen maailmassa tätä kutsutaan IVD:ksi, joka käytännössä tarkoittaa "Testaa ja saa vastaukset välittömästi". Tätä IVD-tekniikkaa käytetään päivittäin terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja klinikoilla. Se on siis toimivaksi todistettu tekniikka, niin sujuvaa!"

Carolina Gynning
"Olen tehnyt kilpirauhastestin ennenkin, mutta tein kuvassa olevan kotitestin eilen, ja voin taas sulkea pois kilpirauhasen vajaatoiminnan merkit, mikä helpotus! Kotitestin tekeminen oli helppoa ja se meni tosi nopeasti!"

Therese Lindgren
"Kyllästyin lopulta siihen, että minun piti yrittää ylipuhua lääkärini tutkimaan kilpirauhaseni. Teinkin sen sitten itse teidän kotitestillänne, tulos oli positiivinen ja omalääkärini joutui lopulta antamaan periksi. Nyt olen saanut hoitoa ja vointini on loistava! On kuitenkin pelottavaa, että tutkimuksiin pääsemiseksi on mentävä näin pitkälle..."

Nimetön
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram