Suoraan postilaatikkoon
Ilmainen palautus
Ilmainen toimitus yli 40 €

Eturauhaskirje

Testi vuodessa voi tehdä muutoksen - saammeko esitellä Eturauhaskirjeen

Mitä haluamme saavuttaa Eturauhaskirjeellä? Kysymys on yhtä tärkeä kuin se on yksinkertainenkin - me haluamme saada miehet tarkkailemaan PSA-tasojaan joka vuosi. Haluamme näet kasvattaa eturauhasen muutosten havaitsemiseen ajoissa ja sillä tavalla ehkäistä tarpeetonta kärsimystä tai liian aikainen kuolema.

Taustaa:

Eturauhassyöpä on yksi tavallisimmista syöpälajeista. Siitä huolimatta terveydenhuolto ei tarjoa vuosittaisia tarkastuksia. Annamme oman panoksemme eturauhassyöpään sairastuvien määrän pienentämiseksi lähettämällä testin joka vuosi.

Miten:

Tiesitkö että eturauhassyöpä on se syöpälaji, jonka uhrin kuolo korjaa yleisimmin? Syy tähän on se, että tämä syöpälaji todetaan usein myöhään. Totuus on, että eturauhassyöpää voidaan hoitaa suurella menestyksellä, mikäli se vain havaitaan ajoissa. Yksinkertaisella PSA-eturauhastestillä kohonneet PSA-tasot voidaan todeta aikaisin.

uuri nyt voit tilata suositun Eturauhaskirjeemme. Silloin lähetämme automaattisesti PSA-eturauhastestin kerran vuodessa joko sinulle, tai kenties jollekulle, josta välität erityisen paljon? Toimi näin: Täältä löydät meidän PSA-eturauhastestimme, valitse kohta "Eturauhaskirje".

Voit luonnollisesti katkaista tilauksen milloin tahansa - meillä ei ole sitoutumisaikaa.

Yleisiä kysymyksiä eturauhaskirjeestä

Voiko tilauksen katkaista?

Kyllä, voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Et sitoudu yhtään mihinkään.

 

Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck SWEDEN
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Quicktest Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest Denmark
asiakaspalvelu@quicktest.fi
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram