Eturauhaskirje

Testi vuodessa voi tehdä muutoksen - saammeko esitellä Eturauhaskirjeen

Mitä haluamme saavuttaa Eturauhaskirjeellä? Kysymys on yhtä tärkeä kuin se on yksinkertainenkin - me haluamme saada miehet tarkkailemaan PSA-tasojaan joka vuosi. Haluamme näet kasvattaa eturauhasen muutosten havaitsemiseen ajoissa ja sillä tavalla ehkäistä tarpeetonta kärsimystä tai liian aikainen kuolema.

Taustaa:

Eturauhassyöpä on yksi tavallisimmista syöpälajeista. Siitä huolimatta terveydenhuolto ei tarjoa vuosittaisia tarkastuksia. Annamme oman panoksemme eturauhassyöpään sairastuvien määrän pienentämiseksi lähettämällä testin joka vuosi.

Miten:

Tiesitkö että eturauhassyöpä on se syöpälaji, jonka uhrin kuolo korjaa yleisimmin? Syy tähän on se, että tämä syöpälaji todetaan usein myöhään. Totuus on, että eturauhassyöpää voidaan hoitaa suurella menestyksellä, mikäli se vain havaitaan ajoissa. Yksinkertaisella PSA-eturauhastestillä kohonneet PSA-tasot voidaan todeta aikaisin.

uuri nyt voit tilata suositun Eturauhaskirjeemme. Silloin lähetämme automaattisesti PSA-eturauhastestin kerran vuodessa joko sinulle, tai kenties jollekulle, josta välität erityisen paljon? Toimi näin: Täältä löydät meidän PSA-eturauhastestimme, valitse kohta "Eturauhaskirje".

Voit luonnollisesti katkaista tilauksen milloin tahansa - meillä ei ole sitoutumisaikaa.

Yleisiä kysymyksiä eturauhaskirjeestä

Voiko tilauksen katkaista?

Kyllä, voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Et sitoudu yhtään mihinkään.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
KlarnaVisa / MastercardPostnordBudbee
Käy Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme.
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SwedenQuicktest DenmarkQuicktest NorwayQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram